Pre nekoliko dana na zvezdanom nebu otpočela je vladavina Blizanaca.

Nakon meseca u kom smo se malo borili sa tvrdoglavom naravi Bika koji je prevashodno praktičan, stabilan i miran znak koji voli da se drži racija, i da bez stresa ima fokus na - Be Now Here-, dolazi period u kome ćemo biti lepršavi i opušteniji.

Baš onakvi kakvi su predstavnici vazdušnog znaka koji će obeležiti period do 21. juna. Vladavina Blizanaca nam donosi i period u kome ćemo dosta flertovati, igrati na granici dozvoljenog, otkriti nove hobije, imati spontane večeri uz reku i druženja do sitnih časova.

Astro savetnik američkog Elle izdanja vodi vas kroz period do 21. juna uz savete kako da maksimalno iskoristite energiju koju vam donosi ležeran i svestran Blizanac, te izbegnete situaciju u kojoj vas prijatelj blokira na Instagramu ili se upuštate u zabranjenju vezu sa bivšim dečkom svoje dobre drugarice. 

Pametno koristite reči!

Blizancem vlada planeta Merkur koja je planeta komunikacije, te se pripremite za duge priče, stalne notifikacije sa Messengera i malo veći račun u Mts-u. Uostalom, najpoznatiji reperi koji reči koriste najbolje od svih su rođeni u znaku Blizanaca - 2Pac, Azalea Banks, Kanye, Kendrick Lamar.

Takođe, ukoliko vam je bilo teško da se otvorite i kažete šta vam je na srcu partneru ili prijateljima, sad je vreme u kome ćete imati više slobode da to i uradite. Iskoristite položaj zvezda i go with the flow!

Negujte dijalog, nikako monolog!

Pokušajte da izbegavate dopisivanja preko neta, ili grupe na raznim mrežama jer biste lako mogli da započnete rat rečima, ako upadnete u petu brzinu. Naučite se strpljenju (ugledajte se na pređašnji period Bika) i pre nego što krenete u verbalni "napad" zastanite, popijte kafu i oslušnite reči vašeg sagovornika.

Kada vam prijatelj kaže kako se više ne družite kao pre, nemojte odmah da krenete u kontranapad ili da se objašnjavate. Pokušajte da odgovorite sa razumevanjem da vas prijatelj ne kudi, samo želi da vas viđa više. Ova taktika može da smanji tenziju i vrati vaš odnos na početak.

Izlazite što više!

Blizanci nisu osobe koje vole kućnu atmosferu. Oni su spoljni ljudi, oni koji teže da stalno upoznaju nove osobe, izlaze, otkrivaju nova mesta. Zato i vi iskoristite tu njihovu energiju koja može da unese dinamiku u vaš trenutni životni stil i tempo.

Ako ne možete da odaberete stranu, ne mešajte se!

Da, komunkacija pršti, ali često baš zbog toga ume da ode u neke nesporazume i neprijatne diskusije. Ako se nađete između toga, pokušajte da urazumite osobe, ali suptilno, ne stajući ni na čiju stranu. To uostalom, nije vaš sukob, a mogli biste da i vi stradate, nedužni u njemu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/