Svako ko je gledao seriju Sex and the city je sigurno u jednom trenutku poželeo da živi životom poput glavne junakinja Carrie Bradshaw.

Naravno da nam izgleda veoma dopadljivo ormar pun markiranih stvari i garderobe, česti izlasci na IT mesta, nedeljni ručkovi sa najboljim drugaricama i skoro uvek neki slobodni frajeri koji nas startuju...

Novinarka Lauren Alexis Fisher podvukla je liniju i napravila paralelu sa realnošću, postavivši pitanje gde nas je to sve neodoljiva Carrie slagala? Zanimljivo, Lauren je iznela stav da je Bradshaw zapravo lažljivica i iz svog iskustva objasnila zašto tako misli.

1. Lako možete da pronađete dečka u NY. 

"Ubeđena sam da ako ste u potrazi za srodnom dušom i živite u ovako velikom gradu, dosta vremena i energije ćete provesti zapravo da nađete nekog ko je iole vredan da biste izašli sa njim."

2. U redu je da svoju platu potrošite na cipele, zanemarivši novac za rentiranje stana. 

"Vlasnik stana nije baš zainteresovan za vaš novi par  Manolo cipela. Sigurno znate kako funkcionišu plaćanje obaveza i kirije za stan."

3. Možete lako pronaći prostran stan na Upper East Side.

"Bez cimera, odvojene sobe, plakari? Ceo stan Carrie Bradshaw je laž za sebe."

4. Zašto da koristite javni prevoz, kad možete da koristite taksi?

"Taksi nije besplatan! Većinu vremena u Njujorku ćete provesti po metroima, busevima, vozovima u kojima je velika gužva. Zvući šik, zar ne?"

5. Trčati u štiklama od 12 cm.

"Nema šanse da se u "dvanaestici" gurate u prevozu ili trčite ulicama."

6. Moda pre hrane.

"Niko u istoriju nije bio nahranjen tako što je čitao magazine, već je neophodna prava hrana!"

7. Živeti u Njujorku tako što pišete kolumnu.

"Ovo deluje kao najbolji posao, ali nema veze sa realnošću i to je najveće laž. "

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/