U današnjim vremenima, broj ljudi koji vas prati na društvenim mrežama puno je bitniji od broja prijatelja koje imate u stvarnom životu. Pa recimo, ako se nađete u nekom društvu niko vam neće zameriti ako nekog od prijatelja u prolazu ne pozdravite, no ako nekog otpratite na društvenim mrežama, to postaje problem.

Isto tako, svi znamo kako u suprotnom slučaju, kad nas neko zaprati dobijete notifikaciju, no u suprotnom notifikacije nema. Pa, ako izgarate od želje da imate uvid u to ko vas je i kada unfollowao, možete se poslužiti trikovima koji dolaze u obliku raznih aplikacija, zavisno o kojoj je društvenoj mreži reč. 

Za Instagram - Unfollowers For Instagram

Kada instalirate ovu aplikaciju, ulogujete sa svojim Instagram podacima. U ovoj aplikaciji možete videti vaše nove pratioce, ko vas je otpratio, ali i one koje vi pratite, a vas nisu zapratili nazad. Ako želite ići još dalje, možete videti i ko vas je blokirao! 

Za Facebook - Still Friends

Reč je o aplikaciji koja se sinhornizuje s vašim korisničkim Facebook računom kada može saznati ko je odjednom "nestao" s vaše liste prijatelja. No, potrebno je platiti ako želite doznati o kojoj je osobi tačno reč. 

Za Twitter - who.unfollowed.me

Povežite ovu aplikaciju s vašim Twitter računom i svakih sat vremena dobićete sveže informacije ko vas novi prati i ko vas više ne prati. 

izvor: Buro247.hr