Kvadrat između Merkura i tranzitnog Urana, upozorava vozače da budu oprezniji za volanom, jer će na putevima biti pojačana kontrola saobraćajne policije. Ovaj izazovan aspekt takođe upozorava da čuvate vredne predmete, automobile, dokumenta, ključeve, telefone, tablete, kartice.

Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom, zbog čega raste podložnost promenama raspoloženja, dok neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom.

Budući da je Merkur u Lavu, znaku kreativnosti, šou biznisa i sporta, pod uticajem Venere u razigranim Blizancima, uspeh se smeši sportistima i umetnicima, glumcima, pevačima, rediteljima, scenaristima, piscima, kao i studentima koji su aplicirali za stipendiju ili studije u inostranstvu.

Ove nedelje, sekstil između Merkura i Venere, uticaće na sve znake, možda nešto više na Bikove, Vage, Ribe, Blizance, Device i Škorpije.

Ovan

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, u trećem a Merkur u petom polju doprinose vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Ako često putujete zbog posla, možete da očekujete uvećanje prihoda.

Bik

Vaš vladalac Venera u drugoj i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, nagoveštavaju obnovu veze sa bivšim partnerom. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik.

Blizanci

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, u kvadratu sa Uranom u polju neočekivanih situacija, opominje da budete oprezniji za volanom, dok vam Venera u vašem znaku donosi nove susrete i poznanstva.

Rak

Sekstil između Venere u astrološkoj kući tajni i Merkura u Lavu upozorava da tajna romansa sa osobom s posla može da izbije na svetlost dana. Moguć dogovor o isplativom poslu sa strancima.

Lav

Venera u 11. polju i Merkur u vašem znaku čine vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola, a moguć je i susret sa starom simpatijom. Uspeh se smeši naučnicima, umetnicima i sportistima.

Devica

Vaš vladalac Merkur u 12. astrološkoj kući i Venera u kući karijere, donosi vam ponude za paralelne ili honorarane poslove koje ne bi trebalo da odbijate. Nastavak saradnje sa strancima.

Na sledećoj stranici pročitajte šta za Vage, Škorpije, Strelce, Jarčeve, Vodolije i Ribe znači ovaj aspekt:

PageBreak

Vaga

Vaš vladalac Venera u devetom, a Merkur u astrološkom polju društvenog života donose vam češća putovanja u inostranstvo i saradnju sa strancima. Finansijska podrška stiže od partnera.

Škorpija

Venera, vladalac astrološke kuće ljubavi u kući strasti, a Merkur u kući karijere, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom koju verovatno već poznajete preko poslovnih kontakata.

Strelac

Izazovan aspekt između Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa i Urana u polju ljubavi, opominje na mogućnost razdvajanja od partnera ili raskida, zbog neočekivanih okolnosti.

Jarac

Inkonjunkcija između Merkura u astrološkoj kući novca i strasti i Meseca u vašem znaku, krajem nedelje, utiče na promene vašeg raspoloženja. Možete da sklopite isplativ ugovor sa strancima.

Vodolija

Kvadrat između Merkura u astrološkom polju partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih okolnosti, upozorava da čuvate vredne predmete i da budete oprezniji za volanom.

Ribe

Aspekti vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, Merkura, Urana i Venere, simbola flerta, neočekivanih okolnosti i ljubavi, mogu da vam donesu iznenadni raskid ili razdvajanje od partnera.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/