5. Grace Kelly

Još jedna čuvena holivudska glumica. Grace je rođena u Filadelfiji i dolazi iz klasične radniče porodice srednjeg staleža. Ipak, Grace je bila sve samo ne klasična devojka. Pored tohga što je bila voljena od strane kolega i publike, bila je i vrlo ambiciozna, što joj je 1956. donelo Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu The Country Girl. Iste godine udala se za princa Rainiera III od Monaka. Umrla je u automobilskoj nesreći 1982.

6. Marie-Chantal 

Jedna od tri sestre poznate pod imenom Miller (koje dolazi od tri čuvene američke pevačice, a inače sestre) udala se za Pavlosa od Grčke 1995. godine. Pavlsov otac je Konstantin II, poznat kao svrgnuti grčki kralj. Marie-Chantal i Pavlos u srećnom su braku i imaju petoro dece.

7. Alexandra von Furstenberg

Alexandra Miller, sestra prethodno pomenute princeze Marie-Chantal od Grčke, udala se za princa Alexandera von Furstenberga 1995. Alexander je inače sin poznate dizajnerke Diane von Furstenberg i princa Egon von Furstenberg.  Alexandra i  Alexander imaju dvoje dece princezu Talitu i princs Tassila. Razveli su se 2002. 

8. Kelly Rondestvedt

Američka invenstitorka udala se za princa nemačke pokrajine Saksonije Huberta Hohenlohe-Langenburga 2009. godine, imaju troje dece.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/