Horoskop za vreme vladavine Ribe: Šta nas čeka do 30. marta 2017?

foto: Profimedia

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Riba, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje...

Ovan

Posao

Mars u Ovnu, vašem prvom polju čini vas energičnim i spremnim na akciju. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se donose važne poslovne odluke.

Imponuje vam dinamičan posao u kome do izražaja dolaze vaše kreativnost i sposobnost za brzo reagovanje. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni. U periodu do kraja februara, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka ranija finansijska potraživanja. Ne odlažite obaveze, poštujte zakone. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni situacije.

Proširite poslovne kontakte u različitim pravcima. U periodu od 4. marta, Venera se okreće retrogradno u vašem prvom polju, pa su mogući problemi u svim segmentima života. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja.

Ljubav

Retrogradnost Venere, vladara polja partnerstva u vašem prvom polju odraziće se i na vaš emotivni život. Prijatna osećanja, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše rasploženje, dok svaka dvosmislena situacija izaziva podozrenje, nesigurnost i preispitivanje.

Ceo period će proteći u traženju formule za savršen ljubavni sklad, ali nije sigurno da ćete to i postići. Budući da je Jupiter u vašem sedmom polju retrogradan, najbolje bi bilo da se strpite u naredna dva meseca odložite sve važne odluke. U isto vreme, Mars, vaš vladar, biće u opoziciji sa Jupiterom, što ukazuje na mogućnost iznenadnih promena i neočekivano ponašanje partnera. Nakon 10. marta, Mars prelazi u znak Bika, a situacija na ljubavnom planu postaje sve komplikovanija.

Zdravlje

Promenljivo vreme negativno utiče na vaše psihofizičko zdravlje pa bi bilo dobro da ojačajte imunitet. Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi sa donjim stomakom kod ženskih pripadnika znaka.

Bik

Posao

Ulazak Venere u znak Ovna i njena predstojeća retrogradnost ne idu vam u prilog. Čini se da polako gubite kontrolu nad događajima jer poslovna situacija nepredvidiva. Nema potrebe da oklevate pred novim dešavanjima, tražite rešenja uprkos lošim okolnostima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, pa u tom smislu proveravajte sve informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dobro razmislite o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri, naročito nakon 4. marta kad vaš vladar, Venera, krene u retrogradno kretanje. Period koji sledi nije najbolji za dogovore, posebno one dugoročne. Situacija nije povoljna ni za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Uskladite svoja interesovanja sa vodećim poslovnim trendom koji obećava dobru zaradu.

Ljubav

Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja, jer bi u tom slučaju lako moglo da dođe do prekida, razlaza i nerazumevanja. Mars i Venera, trenutno u vašem dvanestom polju se polako razilaze a definitivno svako kreće svojim putem već 4. marta kada Venera započne retrogradno kretanje, a Mars se uputi ka vašem prvom polju. U skladu sa navedenim kretanjem planeta, kretaće se i vaši partnerski odnosi. Krize su moguće i u vezama koje su nedavno započete, kao i u dugotrajnim brakovima. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da vas "zanesu" i odvedu na pogrešan put. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje vašu iskrenu privrženost i odobravanje.

Zdravlje

Napeti ste i nervozni. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i bolove u vratu i kičmi, posebno od 10. marta. Proverite zdravlje bubrega i urinarnog trakta. Pazite kako hodate, čuvajte se padova.

Blizanci

Posao

Merkur, vladar znaka je u trigonskom znaku Vodolije, što je povoljno za promene na poslovnom planu. Sunce trenutno prolazi kroz vaše polje karijere i uvećava šanse za ostvarenje vaših ciljeva. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, potrudite se da ispunite očekivanja saradnika.

Pridržavajte se ustaljenih normi, a od reči više cenite dela, posebno kada su u pitanju osobe na koje se oslanjate. Pažljivo pratite sva dešavanja u poslovnom okruženju jer će skorim Venerinim okretom mnoge okolnosti biti promenjene. Ako budete primorani da odložite neke poslove, jasno i precizno definišite nove rokove, kako ne biste ugrozili ustaljene kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće nagrađene.

Ljubav

Odnosi sa partnerom su zategnuti. Saturn je već dugo u polju partnerstva i dodatno otežava kvalitet i trajnost veze. Izbegavajte impulsivne reakcije i budite strpljivi u komunikaciji. Tragate za različitim podsticajima koji bi vas ispunili i ojačali vaše samopouzdanje, narušeno trenutnim frustracijama.

Pokušavate da delujete promišljeno, čini vam se da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najbolje utiču dobro isplanirane situacije. Ako ste mladi ili slobodni prihvatite ono što se trenutno pruža, jer to može biti put ka nečem daljem, ali sačuvajte i pravu meru ukusa u smislu da ne prihvatate makar šta. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koja donosi zajedničko zadovoljstvo i užitak. Od 4. marta moguće razdvajanje od neke bliske osobe zbog objektivnih okolnosti.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest kroz nervnu iscrpljenost. Potrudite se da nađete malo vremena za opuštanje . Proverite krvnu sliku, jetru i žuč. Izbegavajte preteran fizički i mentalni napor.

Rak

Posao

Nalazite se u periodu velikih iskušenja po pitanju karijere. Od ulaska Marsa i Venere u znak Ovna, a vaše deseto polje, gubite kontrolu nad dešavanjima, a poslovna situacija postaje izuzetno turbulentna. To bi trebalo da shvatite kao opomenu, i da naučite da budete fleksibilniji, kako nastupajući događaji ne bi doveli do većih problema. Strategija koju sprovodite na kraju će doneti pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja.

Pre toga, počevši od 4. marta kada se Venera okrene retrogradno u polju karijere, mora doći do nerazumevanja, promena i nekog vida kolizije. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili da ulazite u rivalske varijante, vreme je da gradite jake partnerske odnose. U periodu do 10. marta, kada Mars uđe u vaše jedanaesto polje, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu. Pred vama je povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti.

Ljubav

Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Mlađi pripadnici znaka, lako mogu uploviti u ozbiljne vode, dok onim starijima slede raščišćavanja. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro osmisliti. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture deluju kao dobra zamena za neispunjene želje. Ipak, morate da prihvatite realnost i da se spremite za razne emotivne komplikacije, posebno nakon 4. marta, kada planeta ljubavi, Venera, krene retrogradnim hodom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa ishranom kao i tendencija ka dobijanju na težini, ili zadržavanju vode u organizmu. Početkom marta meseca ulaskom Marsa u znak Bika, mogući problemi vezani za metabolizam. Ako imate povišen nivo holesterola i šećera, reagujte na vreme. Menjajte loše navike.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...