6 najboljih Instagram profila za sve one koji uskoro planiraju VENČANJE

Foto: Instagram / weddingdream

Predstavljamo vam najinspirativnije profile, na kojima možete saznati nove wedding trendove, dobiti najbolju modnu inspiraciju, kao i savete za poziranje!

Planiranje i organizacija venčanja jeste divno iskustvo ali ponekad, u želji da sve bude savršeno, može se desiti da upadnemo u zonu stresa, te da nas preplavi osećaj nezadovoljstva.

Upravo zato je dobro imati pomoć, a osim što možete uposliti rodbinu, kao i stručnjaka- planera venčanja koji će se pobrinuti da vaš big day protekne u najboljem mogućem redu, možete potražiti i virutelnu inspiraciju- na Instagram profilima.

Iako nije tipična vrsta pomoći u okakvim prilikama, budite sigurni da sledeći nalozi mogu učiniti čuda za vašu organizaciju svadbe...

Wedded Wonderland

Ovaj nalog predstavlja pravu bazu bogatu različitim sadržajem i svežim idejama: od looka sa piste do predloga dekora i venčanica mladi koje su upravo rekle "da".

Carats and Cake

Kao mreža namenjena za preporuku kreativnih timova, firmi i pojedinaca koji se bave organizujom venčanja i pratećih delova (od dekoratera, do keteringa i fotografa), Carats and Cake nudi najbolje ideje, i najvažnije-proverene saradnike.

Style Me Pretty

Ako obožavate detalje, kao i većina nevesta, onda morate da pratite ovaj profil koji će vam svakodnevno pružati divnu inspiraciju koja se odnosi na sve male i velike stvari koje čine venčanje posebnim.

Wedding Dream

Kada zapratite ovaj nalog imaćete osećaj da imate ceo svet na dohvat ruke, jer ćete videti najlepše trenutke sa venčanja koji stižu iz čitavog sveta.

BHLDN

Ljubitelji Anthropologie će biti opsednuti BHLDN brendom, koji je takođe inspirisan vintidž estetikom namenjenoj mladama.

The Mrs. Box

Dok tehnički The Mrs. Box prodaje samo jednu stvar - šik kutije za prstenje, on predstavlja odličnu inspiraciju koja se odnosi na sve- od cveća do ideja kako treba pozirati na venčanju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...