Za one dane kada patite od sindroma "nemam šta da obučem" i želite da osvežite svoju garderobu, posetite neke od ovih virtuelnih adresa i tamo potražite nke od najnovijih trendova, a da pritom ne ostanete potpuno praznih džepova.

1. GENUINE PEOPLE

Ako ste fan Zare ali niste fan nošenja komada koje svi nose, Genuine People je vaš stilski spasilac. Ovaj internet šoping sajt nudi prefinjeni izbor poslednjih trendova, a ponuda se osvežava svake nedelje. Cene su malo više nego u prosečnim prodavnicama i kreću se između 50 i 200 evra, ali je to zbog kvalitetnijeg materijala i odeće koju možete nositi duže od jedne sezone.

2. STYLE MAFIA

Inspirisana i nastala iz modne scene Majamija, Style Mafia nudi trendi komplete i jakne. Pored jeftinih ponuda, na sajtu se nalazi i njihov mini magazin, Style Mafia x Miami, pun inspiracije i ideja za outfit.

3. PIXIE MARKET

Ako želite da unapredite svoj izgled, Pixie Market je mesto za vas. Svojim bluzama sa dramatičnim zvonastim rukavima, prevelikim džemperima, majicama sa printom korseta i jedinstvenim komadima za jedno rame daju brojne opcije za originalan izgled. Na sajtu se mogu naći i jakne, haljine, veš i aksesoar, a skoro sve cene su ispod 200 evra.

4. STORETS

Kao i Pixie Market, Storets nudi nov izbor svake nedelje, pored zabavnih džempera i topova koje možete kombinovati sa svojom garderobom. Kaputi koje nude su, međutim, ono što ih zaista izdvaja - interesantni krojevi, šareno lažno krzno i još puno toga.

5. DÉMODÉ

Sa estetikom inspirisanom Kardashian klanom, Demodeova trendi kolekcija je delom inspirisana i Parizom i Kim. Većina artikala košta između 30 i 250 evra, ali u delu rasprodaje možete naići i na popuste od 75%.

6. RIVER ISLAND

River Island vam je možda poznat jer je Rihanna sarađivala s tim brendom pre nekoliko godina, ali u slučaju da vam je promakao, definitivno ga zapamtite. Od osnovnih potrepština poput farmerki i kožnih čizama do trendi komada, ovde ima svega za vaš ormar - i skoro sve je ispod 150 evra.

7. FRONT ROW SHOP

Sa neočekivanim izborom komada i veselim šarama, Front Row Shop se izdvaja od trendi sajtova. Jedinstveni printovi i materijali su i im i dalje trendi, ali svoj stil ne kopiraju od ostalih prodavaca.

8. MODERN CITIZEN

Modern Citizen može da se pohvali pristupačnom kolekcijom odeće i aksesoara. Sajt nudi izbor zlatnog nakita i kožnih torbi - sve to u rangu cena ispod 185 evra. Što se tiče odeće, možete kupiti osnovnu poslovnu garderobu, haljine za izlazak i svakodnevne odevne predmete.

9. DAYA

Ako ste Zendayinu liniju odeće otpisali kao još jedan selebriti modni izlet, prevarili ste se. Odevna linija ove pevačice/glumice puštena direktno u prodaju je kolekcija osnovnih streetwear komada, poput modernih džoger trenerki, ljubičastih kombinezona, cool ženskih jakni i obuće. Sve je neverovatno pristupačno - bez manjka kvaliteta. Cene svega su ispod 160 evra, a pored toga, ko ne bi nosio nešto što je Zendaya odobrila? Ovo je novitet na modnom nebu na koji treba obratiti pažnju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/