Protokol britnaskog dvora veoma je striktan i podrazumeva brojne obaveze koje svi u kraljevskoj porodici svakodnevno izvršavaju.

Jedna od onih obaveznih kada je u pitanju dužnost Vojvotkinje od Kembridža, jeste prisustvovanje mnogobrojnim državnim događajima i svečanostima koji se odvijaju širom Velike Britanije.

Kao što ste verovatno primetili do sada, tokom tih svečanosti Kate je uvek otmeno, damski i besprekorno obučena, a pride uglavnom tokom fotografisanja u ruci drži buket.

Dok nakon svakog završnog govora i njenog pozdravljanja kako sa zvaničnicima, tako i sa ostalim prisutnima na događaju, Vojvotkinja od Kembridža dobija i po nekoliko buketa cveća.

Sigurni smo da ih sve ne nosi u Bekingemsku palatu, niti u jedan od svojih domova, jer bi u suprotnom svi ukućani danonoćno bili zatrpani cvećem. 

Ipak, da li je moguće da ih baca?

Naravno da ne. Kate poneki buket zaista i zadrži za sebe, ali većinu prosleđuje svojim saradnicima, koji potom svo ovo cveće daraju crkvama i humanitarnim organizacijama.

Zar ste sumnjali?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/