Šta nam donosi ulazak Venere u slobodnu, radoznalu Vodoliju: Želja za nečin novim, nesvakidašnjim i drugačijim

foto: Profimedia

Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe će se prolepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače....

Jednom godišnje, Venera, planeta ljubavi i novca, prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima. Naravno, svaki put obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, pa će od sredine naredne nedelje do 3. januara 2017. godine, biti pod povoljnim uticajima Jupitera iz Vage, Saturna iz Strelca, Urana iz Ovna, Merkura i Plutona iz Jarca, Neptuna iz Riba...

Zato će se lakše sklapati dogovori sa strancima, koji vode ka realizaciji isplativih poslova, dok će umetnici biti dodatno inspirisani da pokažu svoj talent.

Budući da se u istom znaku nalazi i druga ljubavna planeta, Mars, simbol akcije i seksualnosti, može se očekivati više ljubomornih scena, strastvenih raskida i obnova emotivnih veza.Venera, kao i Mesec, najviše utiče na našu lepotu, emocije i moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost.

Krajem nedelje, Venera obrazuje sekstil sa Mesecom što će osetiti svi znaci, najviše osetiti Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe koji će se prolepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače, a nešto manje Škorpije, Jarčevi, Ovnovi i Device.

OVAN (20.3 - 19.4) - Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi u jedanaestoj astrološkoj kući može vam doneti novu simpatiju koju ćete sasvim neočekivano upoznati preko nekih prijatelja.

BIK (19.4 - 20.5) - Vaš vladalac Venera u desetoj astrološkoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, na nekom službenom putu, a moguća je i obnova veze sa lekarom ili farmaceutom.

BLIZANCI (20.5 - 20.6) - Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje zbog posla često putuju.

RAK (20.6 - 22.7) - Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće doma i porodice u Vodoliji nagoveštava mogućnost iznenadog priliva novca preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

LAV (22.7 - 22.8) - Venera u vašem sedmom astrološkom polju donosi vam uspeh i uvećanje zarade, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Teško ćete odoleti zauzetoj osobi.

DEVICA (22.8 - 22.9) - Aspekti planete novca i ljubavi, Venere, u vašoj šestoj astrološkoj kući, najavljuju mogućnost flerta sa šarmantnom osobom na kraćem službenom putu u inostranstvu.

Astro prognoza za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe vas čeka na sledećoj stranici ... 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin