Mesečni horoskop za DECEMBAR: Poslednji mesec u godini donosi Ovnovima flert, a Blizancima novu ljubav!

foto: Profimedia

Šta vas očekuje na polju ljubavi ovog decembra saznajte u nastavku...

Ovan

Ovan u novogodišnjem pohodu jeste uvek zanimljiv i poučan prizor. Vaša strastvena energija ne poznaje granice. Posebno ste se posvetili usrećivanju svojih najdražih. Sa istom energijom rušićete barijere i stvarati nove poslovne strategije.

Podjednako ste dobri i u kreativnim poslovima i u tehnološkim izazovima. Pomalo ste agresivni, ali uvek dobronamerni. U ljubavi je vreme velikih strasti, a to je nešto što ne smete propustiti. Krajem meseca putujete daleko od svakodnevice, a za godinom na izmaku nećete se osvrtati. 

Bik

Nezadovoljni ste sami sobom kad beskrajno dugo odlažete neke zadatke. Prihvatićete se rešavanja zaostataka i povratiti kreativnu energiju. Bićete vrlo fokusirani i jasno ćete odrediti svoje prioritete. Osjećaj završetka davno započetog posla je neprocenjiv.

U ljubavi ste ponekad manično ljubomorni, a ponekad racionalni i puni razumevanja. Iskoristite kratak stabilni period za obnavljanje komunikacije i bliskosti. Prijatelji su uvek uz vas, pomažu vam u rešavanju nedoumica i čuvaju sve vaše tajne. 

Blizanci

Osećate kako imate snage da promenite svet i verovatno ste u pravu. Puni ste korisnih ideja, a i intuicija vam radi na velikom broju obrtaja. Ponekad razum i čudan osjećaj u stomaku govore sasvim suprotne stvari. Moraćete da odlučite čemu (i kome) verovati.

Odlični ste u svim komunikacijskim zadacima, slava koju sad steknete pratiće vas još dugo. Porodica i partner računaju na vašu podršku, ali vi ste prečesto popustljivi i puštate drugima da odlučuju umesto vas. Odaberite cilj, to je prvi preduslov za privatni i poslovni uspeh. 

Rak

Umetnost u vama spremna je za pokazivanje svetu. Pokažite kakva mašta, kreativnost i snovi spavaju u vama. Vrlo ste intuitivni i brzo ćete proceniti kada i kome da pokažete svoja dela ili podelite svoje misli. Nemojte da čekate bolje dane, najbolji dan je upravo danas!

Romantični ste, ali još nesigurni u ljubavi. Osećate kao da morate da se dokazujete (sasvim pogrešno, naravno!). Potražićete samopouzdanje u (možda radikalnoj) promeni izgleda. Novogodišnja tetovaža neka bude privremena, već u proleće mogla bi da vam dosadi. 

Pročitajte na sledećoj strani prognozu za Lava, Devicu, Vagu i Škorpiju...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...