Vaga

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera iz vašezg znaka i Urana iz Ovna, donosi vam iznenadni uspeh u poslu, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Škorpija

Sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vaših vladalaca Marsa i Plutona, rastu vaše šanse za mogućnost zarade preko saradnje sa strancima.

Strelac

U vreme mladog Meseca u vašem znaku, rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko nekadašnjih poslovnih partnera koji mogu da vam ponude isplativ poslovni aranžman.

Jarac

Pozicija mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da vam prolongira isplatu iz neke prekookeanske zemlje.

Vodolija

Mlad Mesec pod uticajem Marsa iz vašeg znaka kao i vaših vladalaca Urana i Saturna, najavljuje mogućnost putovanja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Ribe

Aspekti mladog Meseca u kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Izvor: novosti.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/