Kvadrat sa Merkurom i Saturnom, planetama biznisa i stagnacije upozorava na opasnost od prevara i zabluda, naročito ako u poslu sarađujete sa strancima. Ove aspekte još više pojačava inkonjunkcija sa drugim vladaocem Riba, Jupiterom, simbolom ekspanzije, tako da već bi već sada trebalo dobro da razmislite o nekim novim poslovnim potezima. Direktan hod Neptuna preko znaka u kojem je njegov uticaj naglašen, podstiče intuiciju, ali i upozorava na beg od stvarnosti preko laži, zabluda, religije, alkohola i droge.

Osim klasične medicine, rešenje za probleme nude i oni koji se bave alternativnim vidovima lečenja. Aspekte Neptuna u direktnom hodu osetiće svi znaci, ali najviše oni u kojima je njegov uticaj naglašen, Ribe, Strelčevi i Rakovi, a najmanje Device, Blizanci i Jarčevi. Njegov uticaj je najjači kada se nađe blizu Sunca, Meseca, Merkura, Venere, Marsa u natalnom horoskopu, a važno je i u kojoj astrološkoj kući se nalazi.

OVAN (20.3. - 18.4) Direktan hod Neptuna preko vašeg astrološkog polja tajni u polusekstilu sa vašim vladaocem Marsom, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

BIK (19.4. - 20.5) Neptun u direktnom hodu preko vaše 11. astrološke kuće obećava saradnju sa osobama koje zbog posla često putuju, a na nekom kraćem putu možete da upoznate i vrlo šarmantnu osobu.

BLIZANCI (20.5. - 20.6) Vaše astrološko polje karijere osnaženo je Neptunom u direktnom hodu, zbog čega vam se ukazuju šanse da obnovite ili proširite poslovanje sa strancima, naročito ako se bavite umetnošću.

RAK (20.6. - 22.7) Neptun u direktnom hodu preko polja inostranstva donosi vam novu ljubav, dok vam se na poslovnom planu ukazuju nove šanse, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem ili naučnim radom.

PageBreak

LAV (22.7. - 22.8) Preko vaše osme astrološke kuće prelazi Neptun u direktnom hodu koji utiče na vaše finansije, donoseći vam priliv novca i neke zaostale isplate. Na nekom putu moguća romansa s umetnikom.

DEVICA (22.8. - 22.9) Neptun u vašem sedmom astrološkom polju, budi ljubavni zanos a takođe povoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišim partnerom. Umetnici mogu da očekuju nove poslovne ponude.

VAGA (22.9. - 22.10) Direktan hod Neptuna preko vašeg šestog astrološkog polja donosi vam uspeh, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, radite u medijima ili zdravstvu. Novac stiže preko poslova sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10. - 21.11) Pozicija Neptuna u astrološkom polju ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa umetnikom ili nekim ko zbog posla često putuje. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

PageBreak

STRELAC (21.11. - 20.12.) Neptun u četvrtom astrološkom polju pokrenuo se direktnim hodom, zbog čega možete dobiti ponudu za neki honorarni ili paralelni posao. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

JARAC (20.12. - 20.1.) Planeta mašte u astrološkoj kući mentalnog stanja podstiče vašu maštu i donosi vam inspiraciju, ako ste umetnik ili naučnik. Preko neke društvene mreže možete da upoznate zanimljivu osobu.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.) Prelazak Neptuna u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja posla, donosi vam novac, ako se bavite umetnošću, IT tehnologijama ili alternativnim vidovima lečenja.

RIBE (19.2. - 20.3.) Vaš vladalac Neptun preko vašeg astrološkog polja ličnosti donoseći vam popularnost kod suprotnog pola. Uspeh očekuje umetnike i lekare koji se bave alternativnim oblicima lečenja.

Neptun je planeta mornara, pesnika, balerina i plesača, upravlja stopalima, simbol je slikarstva, pozorišta i filma. Takođe, upravlja tečnostima, hemikalijama, naftom, otrovima, gasovima, a u medicini simbolizuje leukocite, limfu i limfni sistem, nervna vlakna, likvor u kičmenoj moždini, bakterije i viruse.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/