Šta nam donosi ulazak Marsa u znak Vodolije: Ah, te ljubavne igre!

foto: Profimedia

Znak i astrološka kuća u kojoj vam se nalazi Mars, pokazuje gde možete da očekujete uzbuđenja, akciju, ali i sukobe. Ukoliko je u Vodoliji, atraktivni ste, samouvereni, nezavisni, samostalni, ekscentrični, preduzimljivi, nepredvidivi. Volite slobodu, skloni ste rizicima posedujete liderske sposobnosti i strast prema tehničkim dostignućima i avijaciji.

Mars, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima.

Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugorženi su glava i potkolenice.

Ovan

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

Bik

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

Blizanci

Ulaskom Marsa, simbola akcije i seksualnosti u vaše deveto polje, 9. novembra, počinje period ispunjen uzbuđenjima na emotivnom planu. Jedna Vodolija vam šalje SMS, Rak misli na vas.

Rak

Ulazak Marsa, planete akcije u vašu osmu astrološku kuću, 9. novembra, opominje da obratite pažnju na finansije ali i na konkurenciju. Jarac misli na vas, a Riba vam šalje SMS.

Lav

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 9. novembra, ulazi u astrološko polje ljubavi donoseći vam udvaranje osobe koja se bavi novim tehnologijama ili marketingom. Strelac vam šalje SMS.

Devica

Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 9. novembra donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom, koju poznajete preko posla. Preko neke društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

Pročitajte astro prognozu za ostale znakove na sledećoj strani...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin