Kada PLUS SIZE modeli zamene uloge sa SUPERMODELIMA (Video)

Foto: Printscreen / Youtube

Ove dame su dokazale da različitost ženskog tela u modnim kampanjama je definitivno nešto što što je potrebno svetu. Kako vam se sviđa?

Kako bi visoka moda izgledala sa plus-size modelima?  

Popularni američki portal BuzzFedd se pozabavio ovom temom i izazvao brojne pozitivne komentare i pohvale za ovu kreativnu ideju, koja je obišla svet.

Naime, čitav tim koji stoji iza sajta je došao na ideju da napravi zanimljiv video u kome će se, po uzoru na promo fotografije šest modnih kampanja iz tekuće godine, naći nekoliko plus-size modela koji će biti slično našminkani i obučeni kao vitke manekenke poput Gigi Hadid, koje će pozirati na isti način. 

Dame sa izraženim ženskim atributima su se odlično snašle u ovom zadatku, a pred sam početak snimanja u studiju se osetila blaga nervoza.

"Modne reklame izgledaju kao neodoljiv i neverovatan prostor, kome ja ne pripadam", rekla je Kristin, jedna od plus-size manekenki koja se obrela u ovom izazovu.

Osim nervoze, bilo je prisutno i dosta uzbuđenja koje se odnosi na predstavljanje žena većeg konfekcijskog broja, koje treba prikazati na jedan prelep način. 

Krajnji rezultat?

Rećićemo samo da su ove dame dokazale da različitost ženskog tela u modnim kampanjama je definitivno nešto što je potrebno svetu. 

U nastavku pogledajte ovu odličnu transformaciju...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin