Šta nam donosi mlad Mesec u Škorpiji: Pazite šta odlučujete ovih dana!

foto: Profimedia

Jednom godišnje mlad Mesec, simbol tajnosti, podsvesti i inspiracije nađe se u Škorpiji, znaku novca, tajni i strasti, a ove godine to će biti oko 30. oktobra. Odluke koje se tada donose uglavnom su pod uticajem osećanja i podsvesnih želja, jer se i faze našeg raspoloženja najčešće poklapaju sa fazama Meseca...

Pored Sunca i Meseca, u osmom zodijačkom znaku, nalazi se i Merkur, simbol komunikacija, zbog čega će u prvom planu biti finansije, krediti, osiguranje imovine, kola, života, ali i tajne ili paralelne veze.

Harmonični aspekti mladog Meseca i Neptuna u Ribama, mnogima će doneti priliv novca i mogućnost da realizuju neku finansijsku transakciji ili da podignu kredit. Mnoge dame će pod uticajem erotičnog škoprionskog Meseca kupiti neki komad zavodljivog veša od crne čipke...

Mlad Mesec u Škorpiji čini osetljivijim organe u donjem delu stomaka, utiče na rad hormona, kao i pad imuniteta.

Uticaj mladog Meseca osetiće svi znaci, posebno žene, naročito Rakovi, Bikovi i Ribe, a nešto manje Jarčevi, Škorpije i Device.

Ovan 

Mlad Mesec sa Merkurom u vašoj astrološkoj kući finansija, pod uticajem Neptuna, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima, naročito ako se bavite privatnim biznisom

Bik 

Vladalac astrološkog polja posla, Merkur, blizu mladog Meseca u Škorpiji, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa partnerstvom u firmi koja posluje sa inostranstvom.

Blizanci 

Vladalac vašeg znaka, Merkur, simbol biznisa, zajedno sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla i zdravlja, može da prolongira neke poslove. Takođe, mogući su problemi sa zglobovima.

Rak 

Mlad Mesec, zajedno sa Merkurom u polju ljubavi, nagoveštava romantičan susret na nekom ko se bavi kreativnim zanimanjem ili sportom. Ulaganje u privatni biznis će vam se isplatiti.

Lav 

Vladalac vaše astrološke kuće tajni, mlad Mesec blizu Merkura, pojačava vašu ambiciju pa možete da napredujete u karijeri, ali ipak povedite računa o svojim izjavama. Rasprava sa partnerom.

Devica 

Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, i mlad Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja, upozorava da budete oprezniji u vezi sa započinjanjem privatnog biznisa ili građevinskih radova.

Pročitajte na drugoj strani astro prognozu i za ostale horoskopske znakove..

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...