Pored Sunca i Meseca, u osmom zodijačkom znaku, nalazi se i Merkur, simbol komunikacija, zbog čega će u prvom planu biti finansije, krediti, osiguranje imovine, kola, života, ali i tajne ili paralelne veze.

Harmonični aspekti mladog Meseca i Neptuna u Ribama, mnogima će doneti priliv novca i mogućnost da realizuju neku finansijsku transakciji ili da podignu kredit. Mnoge dame će pod uticajem erotičnog škoprionskog Meseca kupiti neki komad zavodljivog veša od crne čipke...

Mlad Mesec u Škorpiji čini osetljivijim organe u donjem delu stomaka, utiče na rad hormona, kao i pad imuniteta.

Uticaj mladog Meseca osetiće svi znaci, posebno žene, naročito Rakovi, Bikovi i Ribe, a nešto manje Jarčevi, Škorpije i Device.

Ovan 

Mlad Mesec sa Merkurom u vašoj astrološkoj kući finansija, pod uticajem Neptuna, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima, naročito ako se bavite privatnim biznisom

Bik 

Vladalac astrološkog polja posla, Merkur, blizu mladog Meseca u Škorpiji, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa partnerstvom u firmi koja posluje sa inostranstvom.

Blizanci 

Vladalac vašeg znaka, Merkur, simbol biznisa, zajedno sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla i zdravlja, može da prolongira neke poslove. Takođe, mogući su problemi sa zglobovima.

Rak

Mlad Mesec, zajedno sa Merkurom u polju ljubavi, nagoveštava romantičan susret na nekom ko se bavi kreativnim zanimanjem ili sportom. Ulaganje u privatni biznis će vam se isplatiti.

Lav 

Vladalac vaše astrološke kuće tajni, mlad Mesec blizu Merkura, pojačava vašu ambiciju pa možete da napredujete u karijeri, ali ipak povedite računa o svojim izjavama. Rasprava sa partnerom.

Devica 

Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, i mlad Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja, upozorava da budete oprezniji u vezi sa započinjanjem privatnog biznisa ili građevinskih radova.

Pročitajte na drugoj strani astro prognozu i za ostale horoskopske znakove..

PageBreak

Vaga 

Naglašena astrološka kuća posla, sa Mladim Mesecom i Merkurom, upozorava da povedete više računa o odnosima sa partnerom, i emotivnim i poslovnim. Strastveni susret sa mlađom osobom.

Škorpija

Mlad Mesec u astrološkom polju ličnosti, gde se već nalazi Merkur čiji je uticaj u vašem znaku naglašen, donosi vam šanse za započinjanje privatnog biznisa ili građevinskih radova.

Strelac

Mlad Mesec i Merkur u vašoj astrološkoj kući tajni i podsvesti, pod uticajem jednog od vaših vladalaca, Neptuna, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu sa mlađom osobom.

Jarac 

Merkur i mlad Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u polju flerta, nagoveštavaju poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu. Igrajte igre na sreću.

Vodolija 

Mlad Mesec u vašoj astrološkoj kući karijere, u kojoj se već nalazi i Merkur, simbol biznisa, može da vam donese poslovnu ponudu od osoba sa kojima ste nekada davno sarađivali.

Ribe 

Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju pod uticajem vašeg vladaoca Neptuna može vas odvesti na put u inostranstvo. Ako ste u dužoj vezi, možete da očekujete bračnu ponudu.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/