Mesečni horoskop za AVGUST 2016

Blizanci

Posao i finansije

Avgust će biti vrlo dinamičan mesec za poslovne Blizance, jer će zahtevati dosta angažovanosti i opreznosti pri obavljanju posla. Uključite svu svoju pažnju na promene na tržištu, dopune zakonskih odredbi i monetarnu situaciju. Imate podršku vaše planete Merkur, koja se oseća domaće u preciznoj i logičnoj Devici i Sunca iz kompatibilnog znaka Lava, tako da sve zavisi od vaše pronicljivosti, prilagodljivosti i angažmana. Ukoliko uspete da držite situaciju pod kontrolom, sprečićete finansijske gubitke i ostvariti solidnu zaradu za ovaj mesec.

Sunce je u vašoj trećem polju komunikacije i saobraćaja, te će uspešnije rezultate ostvariti poslovi vezani za savremene tehnologije, turizam i transport.

Zaposlene Blizance, tokom avgusta očekuje prijatnija radna atmosfera, jer su se stišali sukobi među kolegama i povećao obim posla. Očekujte da ćete biti dosta angažovani i vrlo često ćete u isto vreme raditi više poslova. Ovo vam i neće pasti teško, jer vi volite dinamiku i sposobni ste da savladate gužvu i obavite prioritetne poslove na vreme. Sunce u vašem trećem polju i jak Merkur, nagoveštavaju češća poslovna putovanja, pa ćete najverovatnije biti zaduženi za organizaciju, pripreme i korespodenciju, oko poslovnog puta na seminar ili važni sastanak. Za sada sve teče ustaljenim ritmom i nema nagoveštaja o mogućim promenama pozicije ili samog posla.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Oni Blizanci, koji su u braku ili dugoj vezi, mogu da očekuju složenu situaciju i komplikovanije odnose, sve do 13. avgusta, odnosni dok planeta Saturn iz vašeg polja braka, ne promeni pravac kretanja i krene direktnim hodom. Situacija će se u potpunosti normalizovati u drugoj dekadi avgusta, jer planeta Venera će svojom pozitivnom energijom uneti mir i ljubav u vaše porodične odnose i dom. Ne sitničarite i ne dozvolite da trivijalne sitnice pokvare atmosferu i povrede partnera, a onda i vas. U stvari, uzajamna ljubav je na testu čitavu godinu i sada prolazi kroz najteže iskustvo, kada moraju da se svedu računi. Planeta Mars u kombinaciji sa planetom Saturnom u vašem polju braka i partnrskih odnosa, je samo rigorozan test, koji samo ljubav može da reši i pobedi. Veze iskrene privrženosti i ljubavi će preživeti iskušenja i partneri će se povezati čvršće, a one nedovoljno jake će se raspasti, što je konačno i bolje za vas. Razmislite!

Ako ste slobodni:

Blizanci su uglavnom spontani i retko kada ciljano traže partnera. Planetarni rapored u avgustu naglašava vaše polje doma i najverovatnije je da će vam u ovom periodu najviše odgovarati provod i zabava u kućnoj atmosferi i sa poznatim društvom. Vikendica, priroda i puno ljudi, je za vas pravi ambijent u kome možete da se opustite i uživate. Okupljaćete društvo i veseliti se uz roštilj, piće i zabavu. Sasvim na početku meseca za oko će vam zapasti neko, koga do sad niste poznavali i ko, vrlo je moguće, nije iz istog mesta. Svideće vam se jedan Lav, Strelac, Devica ili Vaga. Uz dosta razgovora i humora, uzajamnom oduševljenju neće biti kraja. Međutim, nakon jednog konflikta, u drugoj polovini meseca ili ćete postati bliži jedno drugom ili ćete odustati od daljih pokušaja da ostanete u vezi. Izazovno!

Zdravlje

Vaše opšte zdravstveno stanje je solidno u prvih dvadesetak dana avgusta. Nakon 22. U mesecu, na nebu je dosta ugrožavajućih aspekata, koje vas opominju, da treba da povedete računa o svom zdravlju. U pitanju mogu biti emocionalne teškoće, preterivanje u radu i spoljnim aktivnostima. Kako god, vreme je da se posvetite sebi i da se oslobodite umora i emotivne iscrpljenosti. Za razgovor, pozovite astrologa ili psihoanalitičara i rasteretite se nagomlanog psihičkog tereta. U pomoč vam moše priskočiti i flori terapija, odnosno cvetne kapi, koji na suptilnom nivou deluju, tako što dovode ceo organizam u ravnotežu.

Što se fizičke aktivnosti tiče, odlazite redovno na plivanje i večernje šetnje i na taj način održavajte enrgetski sistem u kondiciji.

Rak

Posao i finansije

Sve dok je Sunce u znaku Lava i drugoj kući vaših finansija, za vas poslovne Rakove se stvaraju optimalne prilike da sjajno zaradite i da dostignete finansijski maksimum za ovu godinu. Kako su novac i komunikacije u prvom planu, veći deo meseca, bavićete se dugovanjima, potraživanjima i raspodelom novca, kao i prikupljanjem korisnih informacija za nove opcije, koje bi mogle da unaprede vaš biznis. Sam početak meseca će biti teži, bez obzira na naplaćena dugovanja, jer je sve do 13. avgusta, planeta Saturn u retrogradnom hodu i svojom energijom ograničava i koči potpisivanje novih važnih ugovora. Nakon ovog datuma, situacija se normalizuje i vi sa sigurnošću možete da investirate i ostvarite vaše planove.

Za Rakove, koji su u radnom odnosu, tenzija u poslovnom okruženju, period nestabilnosti i realnog straha od gubitka posla, prestaje sa 13. avgustom, kada planeta Saturn krene direktnim hodom i oslobodi vas negativnog uticaja. Reorganizacija u preduzeću je završina i vama su sve zaostale plate isplaćene, pa će vas napustiti ideja o promeni posla. Konačno, čekaju vas dobre vesti, jer planeta Mars vladar vaše karijere je ušla u vaše šesto polje posla i velike su šanse, da u drugoj polovini avgusta napravite skok u karijeri.

Nezaposleni Rakovi imaju snažnu planetarnu podršku, gde vam jedan član familije pomaže da u ovom periodu, nađete posao i zaposlite se.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Vaši bračni ili partnerki odnosi se posle dužeg peroda krize u velikoj meri poboljšavaju u ovom mesecu. Za promenu situacije, vrlo je zaslužana izmena energije i prestanak retrogradnog hoda, vladaoca vaših stalnih veza, planete Saturn, koja još složenije u ovom periodu pravi par divnih aspekata, koji vas hrabre i vraćaju poverenje u ljubav i stabilizuju odnose. Vaš partner je promenio ponašanje i trudi se oko vas, ali još uvek je vaša svakodnevnca na ispitu, ulaskom Marsa u vaše šesto polje i mogući su sukobi i neslaganja oko običnih obaveza i stvari. Pokušajte da ne obraćate pažnju na sitnice!

Ako ste slobodni:

Prvog avgusta, izlakom planete Mars iz vašeg petog polja ljubavi i iz Škorpije, za vas slobodne Rakove, spontano se menja slika o ljubavi i vezama, prestaje tenzija i gube se negativna osećanja, ljubomore i zavisti. Prestaće i preterana aktivnost i želja za lutanjem i noćnim izlascima, kao i potreba da se nađe partner po svaku cenu. Ovako opušteni, više ćete privlačiti suprotan pol. Ne buite iznenađeni, ako vam se sredinom meseca počne da udvara kolega ili koleginica sa posla ili ćete sasvim slučajno ljubav naći u blizini svoje kuće, na mestima gde često svraćate i gde se krećete. Privućićete pažnju jedne Škorpije, Ribe, Device, Bika ili Jarca. U poslednjoj dekadi avgusta, ostvariće vam se snovi o jednoj romansi, koja se upravo vama u realnosti, počela da se događa. Divno!

Zdravlje

Sa više opreza i pažnje povediti računa o vašem opštem zravlju, do sredine meseca. Osetljivija grupa su oni Rakovi, koji imaju hronične tegobe i koji treba da se u periodu do 13. avgusta, pridržavaju saveta lekara.

Mlađe generacije Rakova imaće veću potrebu za sportom i fizičkom aktivnošću, jer je planeta Mars prisutna u znaku Strelca i vašem šestom polju zdtavlja. Plivanje, oblikovanje muskulature, rekreativan sport, kao i česti boravak u prirodi, je ono što će vas tokom avgusta privlačiti i sačuvati kondiciju i formu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 6 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...