Jednostavno, u stanju ste da uradite sve, kako biste imali inspirativan Instagram profil.

(Kako da imate što bolji profil na Instagramu)

Zato možemo da potvrdimo da haštag #DoItForTheInsta je sasvim prisutan u mnogim životima Instagramera. 

1. Ok, sigurni smo da ste bar jednom pokušali da napravite fotografiju, verovatno uz 40 škljockanja, sve dok ne uspete da uslikate pravi ugao/ poziciju / osvetljenje. Čak više, u stanju ste da tražite da vas prijateljica fotografiše pola sata (u istoj pozi!) jer savršena fotografija je vredna toga, i to vam apsolutno nije ništa čudno...

2. Verovatno vam se čak i desilo da stojite u redovima, bez obzira na gužvu, kako biste kupili savršeno serviranu hranu koja se tako dobro slika. Kroasan ili makaron sladoled koji se služe na drugom kraju grada ne predstavljaju nikakav problem za vas. 

Foto: Instagram / helinjung

3. Uvek zahtevate od prijatelja da sačekaju desetak minuta, kako biste počeli da jedete. Ne postoji više tenzije između tebe i tvoje ekipe, kada ste svi gladni ali ipak morate prvo da odradite zadatak- a to je pravljenje fotke sa nedeljnog branča. 

(12 puta kada nas je Victoria Beckham nasmejala svojim Instagram fotografijama)

Foto: Instagram / irisgoldsztajn

4. Često šaljete poruku prijateljima koja glasi:"Koju od slika da objavim?" Dajete im tri opcije, iako ste već odlučili. Zapravo, vi postavljate pitanje kako biste dobili pozitivan, tj. potvrdan odgovor. 

(Kako da vaša soba izgleda fashion na Instagramu)

5. Držite šolju kafe u ruci, u veoma neudobnom položaju. Fokusiranje na šolju dok u istom trenutku pokazujete vaš lak na noktima i pozadinsko okruženje, koje bi trebalo da bude deo umetnićke forme. 

Foto: Instagram / danielletullo

6. Volite da pravite promene na svojim ličnim fotografijama. Zapravo, može li ona da se promeni na vertikalnu?

Foto: Instagram /irisgoldsztajn

7. Konstantno se javljate svojoj BFF drugarici kako bi vam poslala fotografije iz sinoćnog izlaska. Zaista, koliko joj treba da ih odabere i pošalje? 

8. Zapitkujete svoju mamu za throw back fotografije. Verovatno pre čevrtka kako bi se uklopila sa vašim facebook profilom, i kako drugi ne bi primetili da nisu sve fotografije uslikane baš u tom trenutku.

9. Imate tačno osam aplikacija za uređivanje fotografija. VSCO je odlična za prosvetljivanje, ali PicShop vam pomaže onda kada treba da uklonite neku bubuljicu i nepravilnost na licu. Takođe imate Whitagram i tri aplikacije za deljenje fotografija.

10. Uvek reagujete odmah i fotkate ono što vam se sviđa- čak i kada vas prsti bole. Vaš zid je svetlo zelen, roze i pomalo plav. I jednostavno- prelep!

11. Brišete sliku koja se ne uklapa uz vašu estetiku. Svi znaju da vi odaberete omiljeni filter i onda samo njega koristite, ili ne koristite filter uopšte.

12. Čekaćete sve do devet ujutru ili pet popodne kako biste obavili fotografiju. Takođe, vi ste već na Google pretraživaču kucali: "koje je najbolje vreme da objavljujem na Instagramu." Jer to je strategija..

13. Vi osvežavate svoje objave na home stranici, i gledate kako lajkovi rastu. Na kraju, poslednja objava je uspela da skupi 11 lajkova, pa ne morate puno da razmišljate o tome. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija