Ako se sećate, 2015. godina je bila u znaku labuda, onog koji se nalazio na gotovo svakoj fotografiji sa bazena i uspeo da osvoji najpopularnije društvene mreže.

(Kako da vam putovanje na Instagramu izgleda kao milion dolara)

Da, stilizovanje prostora koji nas okružuje je sada sasvim normalna stvar- a ovog leta nam stiže veliki broj kreativnih aksesoara i rekvizita koji su kao stvoreni za Instagramere koji obožavaju da prave neverovatno dobre fotografije.

Pa, šta će dominirati popularnim internet platformama u 2016? Mi smo upravo sada obišli najpopularnije profile kako bismo pronašli najzanimljivije i najfotogeničnije predmete- od igračaka za bazen do savršenih šolja za dnevni smoothie. 

Pogledajte najinspirativnije.... 

Plutajući jednorog u duginim bojama

Predstavljamo vam plutajućeg jednoroga koji je veoma brzo uspeo da zameni belog labuda. Pre nego što krenete da pozirate sa vašim veličanstvenim novim prijateljem (i počnete da upijate sav taj vitamin D) uverite se da ste namazili dovoljnu količinu kreme za sunce sa zaštitnim faktorom protiv UV zraka, i na glavu stavite najstylish šešir, koji će vas ujedno štititi od direktnog sunca. 

Foto: Instagram / hotpinkpineapples

Ekskluzivni ananas 

Čaša u simboličnom obliku ananasa apsolutno nas podseća na leto, ispijanje koktela pored mora i bazena i mnogo zabave. E pa, ona upravo za to i služi. Ne samo da će vam održavati temperaturu pića stabilnom i izolovati je od vrućine, već će u vašim rukama izgldati tako aristrokratski i stylish.

Foto: Instagram / camillestyles

Efektan pamučni peškir

Lubenica spada u omiljeno letnje voće, a njen fantastičan spektar boja je kao stvoren za fotografisanje i osvežavnje zida na Instagramu- u letnjem maniru! Plus, kružni oblici su ultra popularni u svetu aksesoara. Uživajte na ovom peškiru leškareći pored mora, idite na piknik u prirodu i naravno, zabavite se i napravite dobru Insta fotku. 

Foto: Instagram / andiedarling

Ceger torba za kupovinu (sa porukom!)

Ova torba je savršena za sve prilike- od kupovine cveća na obližnjoj pijaci, namirnica u marketu ili odlaska na plažu kada možete spakovati sve knjige koje planirate da pročitate u pauzi između kupanja i izležavanja na obali. Plus, ovaj model ceger torbi nam sada dolazi sa različitim porukama, od smešnih do motivacionih rečenica do naziva gradova, te možete pronaći jednu koja vas predstavlja na najbolji način. 

Foto: Instagram / halliekwilson

Peraja morske sirene

Niste dovoljno smeli da ponesete celokupnu "uniformu" morske sirene? Počnite od petaja. Ne samo da će ona proizvesti oduševljenje vaših prijatelja i samih pratilaca na Instagramu, već će učiniti vaše plivanje mnogo interesantnijim, i hm, težim. 

Foto: Instagram / sirenas_

Čaše za piće u obliku plutajućih labudova

Sve je slađe kada je mini, zar ne? Savršene veličine za klasičnu šolju, ovi mali plutajući labudovi i flamingosi će čuvati vaše piće, koje će vam biti na dohvat ruke, odmah pored vas.

Foto: Instagram / jssbreton

Efektni šeširi sa porukom

Razmišljajte o ovom šeširu kao Instagram verziji offline četa, sa jasnom porukom! Društvene mreže obožavaju ove lude šešire zbog neodoljivog izgleda, ali postoji još jedan njihov benefit: dodatna zaštita protiv sunca!

Foto: Instagram / ellarosephillips

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija