Lepa dešavanja i putovanja:Šta nam donosi Jupiter u Devici do 9. septembra

foto: Profimedia

Jupiter, planeta kontakata sa strancima, bogatstva, ugleda i putovanja, posle višemesečnog retrogradnog hoda, 9. maja kreće direktno sa 13. stepena poslovične i disciplinovane Device, u kojoj ostaje do 9. septembra.

To može da donese nove poslovne šanse u vezi sa inostranstvom, saradnju sa strancima ili odlazak na usavršavanje u neku zemlju, naravno, u zavisnosti od aspekata sa planetama u ličnom horoskopu.

Harmonični trigoni sa Suncem, retrogradnim Merkurom i Venerom u Biku, kao i sa retrogradnim Plutonom u Jarcu, odgovaraju zemljnim i vodenim znacima, naročito ukoliko planiraju kupoprodaju nekretnina, rentiranje ili izgradnju poslovnog i stambenog prostora.

Planeta prosperiteta i ekspanzije obrazuje napete aspekte sa retrogradnim Marsom i retrogradnim Saturnom u Strelcu, simbolima akcije i oduglovačenja, zbog čega sve ide sporije nego što ste planirali, naročito na poslovnom planu, ipak ne brinite, uspećete sve da završite.

Opozicija između Jupitera i Neptuna, simbola ekspanzije i bega od stvarnosti, može da bude inspirativna za umetnike kojima donosi slavu, ali nepovoljno utiče na mentalno stanje, saobraćaj, posebno vodene puteve i upozorava na opasnost od prevare ili nekog vida zavisnosti.

Jupiterov direktan hod preko Device najviše će osetiti Bikovi, Strelci i Ribe u kojima je uticaj te planete naglašen, a najmanje Škorpije, Blizanci i Device.

Ovan (20.3. - 19.4.)

Planeta novca i inostranstva u vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, najavljuje nove šanse za saradnju sa strancima, naročito ako radite u zdravstvu, bavite se privatnim biznisom ili nekim vidom uslužne delatnosti.

Bik (19.4. - 20.5.)

Jupiter u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti pod uticajem planete mašte donosi vam ljubav i inspiraciju, ako ste umetnik, dok napeti aspekti sa Marsom i Saturnom opominju da izbegavate nepotrebne troškove.

Blizanci (20.5. - 20.6.)

Aspekti planete ekspanzije i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i komunikacija, pod uticajem Marsa, Saturna i Neptuna, upozoravaju da ne bi trebalo da žurite sa kupoprodajom nekretnina.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 4 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...