Šta Mars u Strelcu donosi vašem horoskopskom znaku do 28. maja

foto: Profimedia

Pokretač energije ulazi u znak koji je sam po sebi znatiželjan, buntovan, pun naboja i ideala...

Šta Mars predstavlja u astrologiji?

Mars - u astrologiji predstavlja, volju, energiju, snagu. Ovo je adrenalin, kao i testosteron. Motor u telu, koji aktivira procese. Snaga i moć dolaze od Marsa. Mars pokazuje koliko je osoba motivisana, šta je motiviše, koliko je volja jaka, gde ulaže snagu.

Mars je rezultat i pokazuje koliko osoba uradi, od onog sto je obećala, za čim je težila. Ovo je mlada muška energija, mlad momak, mlađi muškarac. Seksualnost kod mušaraca, pa čak i kod žena, pa stoga delimično i ljubavni život.

Šta Mars donosi horoskopskim znacima i podznacima?

Znak ili podznak u Ovnu

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju inostranstva i stranaca, u polju visokog obrazovanja, kao i neke vrste oslobođenja. Mogući su problemi u inostranstvu, ali i oduševljenje, adrenalin, veći nego u svojoj zemlji. Rad van zemlje ili rad za strance. Ako ste student, u ovom periodu veliku energiju ulažete da ostvarite svoj cilj, vezan za studije. Vuče vas dalek put.

Znak ili podznak u Biku

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju većeg novca, polju nasledstva, ali i nekih opasnosti i rizika. Preporučuje vam se da se u ovom periodu kontrolišete koliko je to moguće, jer možete ulaziti u rizične i potencijalno opasne situacije. Pokušaćete da dođete do nekog većeg novca, ali ćete u tome uspeti najpre ako očekujete novac dobijen sudskim putem. Slabi ste i prema kreditnim pozajmicama, posebno od banaka.

Znak ili podznak u Blizancu

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju parterstava, izlaska u javnost i bitnih susreta i poznanstava. Takođe to je i u polje veza ili brakova. Nešto će vas opet posle dužeg vremena izvući iz melanholije. Snaga dolazi od osobe iz vašeg okruženja. Moguća je nova ljubavna veza, ili priča o braku ako ste već u vezi. Postoji i mogućnost aktiviranja ili nastavka nekog sudskog procesa.

Znak ili podznak u Raku

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju zdravlja, posla i nekih velikih i samonametnutih obaveza. Kako ovde postavljen Mars udara na zdravlje, pa tako u ovom period možete imati problema sa temparaturama, groznicama, upalnim procesima ili krvarenjima. Brza rešenja će se nuditi povodom ozdravljenja (terapije), pa su tako moguće injekcije, ili rutinske operacije. Na radnom mestu ćete imati i više nego mnogo posla. Glavobolje.

Znak ili podznak u Lavu

Mars će u ovom periodu biti u vašem polju uživanja, kreativnosti, hobija izlazaka i zabave. Bićete vrlo aktivni u ovim aktivnostima. Odlučili ste da brige ostavite po strani i da višak energije koristite tako što ćete udovoljavati svojim hirovima i zabavljati se. Međutim, deca će takođe tražiti veliki deo vaše pažnje ne bez razloga. Rešavate problem sa starijim detetom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...