Ovan

Buran ljubavni period koji vas prati već dve godine je konačno pri kraju. Sada ćete konačno moći da uplovite u mirne vode barem na šest meseci. Koristite svaku moguću priliku da napunite baterije. Bilo da je u pitanju odlazak u spa centar ili nešto drugo, ovo je prilika da se opustite i saberete sve vaše ideje. Iskoristite period od 8. marta za ostvarenje vaših planova. Budite hrabri i smeli jer ono što u ovom vremenskom intervalu uradite biće kamen temeljac na kojem ćete moći da izgradite vašu budućnost.

Bik

Pronalaženje pravog tima oduzima dosta vremena, a vi ste izgleda na pravom putu da to uradite. Ipak, za vreme pomračenja u vaš život će ući niz novih i zanimljivih ljudi koji će uticati na vašu karijeru. Budite oprezni kada je gomilanje obaveza u pitanju, možda za vreme pomračenja nećete moći sve što ste zacrtale da ostvarite.

Blizanci

Period pomračenja će utvrditi novi pravac u vašem životu koji će trajati narednih šest meseci. Na polju karijere čekaju vas dramatične promene. Naime, ili ćete u potpunosti promeniti posao, ili ćete dobiti unapređenje. Mart je svakako vaš mesec jer donosi i finansijsku dobit koji će obezbediti moćni Pluton. Ipak, čuvajte se svađa posebno sa partnerom kome se tolike promene u vašem životu možda neće svideti.

Rak

Ovo je svakako period kada će svi konačno moći jasno i glasno da čuju vaše mišljenje. Ukoliko želite da započnete biznis sa partnerom vreme pomračenja je idealno za tako nešto. Mart će svakako biti mesec kada ćete biti preplavljeni poslovnim mejlovima, ponudama i predlozima. Pazite na zdravlje jer Saturn gradi kvadrant u ovom periodu pa ćete biti skloni premoru. Gledajte da se što više odmarate i punite baterije jer će vam one u martu svakako biti potrebne.

Lav

Započeli ste novi projekat, uložili svu svoju snagu i resurse u njega, ali još uvek ne znate kako će se on odvijati. Za vreme pomračenja ćete jednostavno morati da verujete ljudima i oslonite se na njihov sud. S obzirom da pomračenje ulazi u polje vaših finansija, ovo je idealan period da uložite novac u posao koji će vam doneti zaradu na duge staze. Budite hrabri isplatiće vam se.

Devica

Sećate li se 2007. godine? Tada je pomračenje uticalo na vas na isti način kao i sada, posebno kada je reč o ljubavnom životu. Iako ste sada stariji i mudriji, ovo je svakako lekcija koju treba da obnovite. Kada je posao u pitanju, moguće je da ćete baš sa partnerom započeti jednu lepu i kreativnu saradnju. Pluton u Vagi će vam dati potrebno samopouzdanje i snagu da se usavršite i krenete u nove pohode na pravi način.

Vaga

Fokusirajte se na vaše zdravlje. Pažljivo proučite kako se hranite i zakažite preglede kod doktora. Nema razloga za brigu, jednostavno period pomračenja je idealan da uspostavite nove zdrave navike. Ukoliko ne idete na vežbe sada je vreme da počnete da trenirate i hranite se zdravo.

Škorpija

2016. godina je definitivno vaša. Kosmos se potrudio da u ovom periodu uživate, više se smejete i izlazite, a pomračenje koje kreće 8. marta će zauzetim Škorpijama definitivno doneti mnogo lepih novina, možda čak i brak. Za one koje traže partnera, ovo je period kada će vaš prirodni šarm doći do izražaja. Sve što treba da uradite jeste da se opustite i prepustite čarima koje vam život donosi.

Strelac

Polako, ali sigurno gradite stabilnu karijeru za koju je zaslužan Pluton koji je sada u polju vašeg profesionalnog angažmana. Ipak, za vreme pomračenja svoje slobodno vreme posvetite kući, porodici i najmilijima. Nije isključeno da ćete preći na drugu poziciju unutar firme ili se možda čak i preseliti u drugi grad.

Jarac

Nije ni čudo što ćete se u ovom periodu osećati neverovatnu snagu. Pluton koji je u Jarcu formira trigon sa Jupiterom donosi vam obnovu energije i uspostavlja ravnotežu. Pomračenje vam donosi i novo poznanstvo koje će vam doneti bolji položaj kada je posao u pitanju, možda čak i internacionalnu karijeru. Ukoliko budete potpisivali ugovor, pažljivo ga pročitajte i vidite da li vam odgovara jer će biti na duži period.

Vodolija

Već neko vreme radite na nečemu što držite u tajnosti. Pomračenje će biti idealna prilika da svima jasno i gasno pokažete novi projekat. Imaćete jaku podršku bližnjih i prijatelja. Kada su finansije u pitanju u narednih šest meseci stanje se popravlja. Ako radite posao koji volite, iskoristite ovaj period da razmislite šta i kako dalje.

Ribe

Pred vama je period preporoda pošto je pomračenje baš u važem znaku.Spremne ste za promenu. Samo hrabro napred i nećete se pokajati. Zakoračićete u jednosasvim novo razdoblje u životu na koje ste dugo čekale. Zvezde su vam naklonjene, na vama je kako ćete ispisati naredne stranice. Sanjajte velike snove i univerzum će ove godine uslišiti vaše želje.

Priredila: P.M.L.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija