Pun Mesec u Devici: Horoskop za mart 2016.

foto: Profimedia

Šta svakom horoskopskom znaku donosi Pun Mesec u Devici, 22. februara?

Ovan

Vaša mašta ovoga puta stvarno bi mogla da uradi svašta! Naime, Pun Mesec u Devici može da uveća vaš homofobičan strah od bolesti, odnosno da vašu podsvesnu opsesiju zdravljem koja je krajnje psihološkog oblika, pretvori u pravu bolest. Vreme je da prestanete da negujete raznorazne psihosomatske reakcije.

Umesto da se bavite nepostojećim tegobama, pogledajte malo dublje u sebe, jer možda je sav taj homofobičan strah, samo beg od većih problema koji nemaju veze sa zdravljem. Možda ste samo prigrlili nekoliko loših navika u poslednje vreme. Ono što je najbitnije da je ovo idealno vreme da se oslobodite tih navika. 

Bik

Pun Mesec u Devici vam donosi idiličan ljubavni period kada će u fokusu vašeg života biti romantika. Stvari bi ipak mogle malo da se iskomplikuju kada se umeša dreamy Neptun, ali Pun Mesec je bacio čini na vaš ljubavni život te se spremite ze neke vrlo neobične, nestvarne i krajnje magične situacije u kojima nećete znati da li sanjate ili ste budni.

Možda će se otkriti neki tajni obožavatelj. U svakom slučaju osetićete se kao Alisa u zemlji čuda.. Ipak, ne trudite se da dešifrujete konfuzne i prilično čudne sms poruke koje vam budu stizale narednih dana, svesni da je život ipak van svih aspekata dosta realniji. Magična magla koja će vas zaslepiti će potrajati nekoliko dana do samog početka marta. Plešite i uživajte, jer će vas neko oboriti s nogu. 

Blizanci

Želite da promenite stan? Ili ste nedavno promenili dom pa su vam pune ruke posla oko uređenja? Kako god, ovo je svakako godina u kojoj ćete ili promeniti mesto stanovanja ili uraditi velike promene u postojećem pošto vam je u samom fokusu home, sweat dear home. Neptun vam rešava sve potencijalne kvarove u domu koje Pun Mesec donosi - očekujte probleme sa cevima, krovom i instalacijama.    

Rak

Ugovor koji već odavno čekate da potpišete, konačno bi mogao da naiđe na dnevni red u narednim danima pod uticajem punog meseca. Pazite ipak da izanalizirate do detalja jer je moguće da su izostavljeni njegovi ključni delovi. Zato, vodite računa šta potpisujete. Pročitajte i po nekoliko puta dok ne budete sigurni da ugovor pogoduje vašim željama i zahtevima. 

Lav

Narednih 6 meseci očekujte da vam se finansijska situacija stabilizuje, iako će vas Pun Mesec u Devici inspirisati da se rešite nekih obaveza koje nemaju veze sa vašim interesovanjima i talentima. Vodite ipak računa jer bi Neptun mogao da prouzrokuje male finansijske izdatke iz prošlosti, te dvaput proverite svoja dugovanja i rešite ih. U svakom slučaju, očekuje vas izdašna uplata u skorije vreme.  

Devica

Pun Mesec u Devici vam donosi promene, koje se najviše dešavaju unutar vas. Kao da osoba koju vidite u ogledaju, niste vi. Kao da ste neka sasvim nova osoba koja nema veze sa onom starom od pre 6 meseci. Osećate se drugačije, nekeko ste mirniji, zreliji, odgovorniji, svesni svojih želja i potreba. Međutim, Neptun koji često sa sobom donosi nostalgiju i prošla vremena, malo će vas još držati u tim prohujalim danima, ali samo nakratko kada shvatite da prošlost i nije bila tako čarobna, nezaboravna. Takođe ćete shvatiti kako je budućnost ta kojoj treba da se posvetite i da je vreme da započnete novo poglavlje u svom životu.  

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...