Ovan

Vaša mašta ovoga puta stvarno bi mogla da uradi svašta! Naime, Pun Mesec u Devici može da uveća vaš homofobičan strah od bolesti, odnosno da vašu podsvesnu opsesiju zdravljem koja je krajnje psihološkog oblika, pretvori u pravu bolest. Vreme je da prestanete da negujete raznorazne psihosomatske reakcije.

Umesto da se bavite nepostojećim tegobama, pogledajte malo dublje u sebe, jer možda je sav taj homofobičan strah, samo beg od većih problema koji nemaju veze sa zdravljem. Možda ste samo prigrlili nekoliko loših navika u poslednje vreme. Ono što je najbitnije da je ovo idealno vreme da se oslobodite tih navika. 

Bik

Pun Mesec u Devici vam donosi idiličan ljubavni period kada će u fokusu vašeg života biti romantika. Stvari bi ipak mogle malo da se iskomplikuju kada se umeša dreamy Neptun, ali Pun Mesec je bacio čini na vaš ljubavni život te se spremite ze neke vrlo neobične, nestvarne i krajnje magične situacije u kojima nećete znati da li sanjate ili ste budni.

Možda će se otkriti neki tajni obožavatelj. U svakom slučaju osetićete se kao Alisa u zemlji čuda.. Ipak, ne trudite se da dešifrujete konfuzne i prilično čudne sms poruke koje vam budu stizale narednih dana, svesni da je život ipak van svih aspekata dosta realniji. Magična magla koja će vas zaslepiti će potrajati nekoliko dana do samog početka marta. Plešite i uživajte, jer će vas neko oboriti s nogu. 

Blizanci

Želite da promenite stan? Ili ste nedavno promenili dom pa su vam pune ruke posla oko uređenja? Kako god, ovo je svakako godina u kojoj ćete ili promeniti mesto stanovanja ili uraditi velike promene u postojećem pošto vam je u samom fokusu home, sweat dear home. Neptun vam rešava sve potencijalne kvarove u domu koje Pun Mesec donosi - očekujte probleme sa cevima, krovom i instalacijama.    

Rak

Ugovor koji već odavno čekate da potpišete, konačno bi mogao da naiđe na dnevni red u narednim danima pod uticajem punog meseca. Pazite ipak da izanalizirate do detalja jer je moguće da su izostavljeni njegovi ključni delovi. Zato, vodite računa šta potpisujete. Pročitajte i po nekoliko puta dok ne budete sigurni da ugovor pogoduje vašim željama i zahtevima. 

Lav

Narednih 6 meseci očekujte da vam se finansijska situacija stabilizuje, iako će vas Pun Mesec u Devici inspirisati da se rešite nekih obaveza koje nemaju veze sa vašim interesovanjima i talentima. Vodite ipak računa jer bi Neptun mogao da prouzrokuje male finansijske izdatke iz prošlosti, te dvaput proverite svoja dugovanja i rešite ih. U svakom slučaju, očekuje vas izdašna uplata u skorije vreme.  

Devica

Pun Mesec u Devici vam donosi promene, koje se najviše dešavaju unutar vas. Kao da osoba koju vidite u ogledaju, niste vi. Kao da ste neka sasvim nova osoba koja nema veze sa onom starom od pre 6 meseci. Osećate se drugačije, nekeko ste mirniji, zreliji, odgovorniji, svesni svojih želja i potreba. Međutim, Neptun koji često sa sobom donosi nostalgiju i prošla vremena, malo će vas još držati u tim prohujalim danima, ali samo nakratko kada shvatite da prošlost i nije bila tako čarobna, nezaboravna. Takođe ćete shvatiti kako je budućnost ta kojoj treba da se posvetite i da je vreme da započnete novo poglavlje u svom životu.  

PageBreak

Vaga

Svesni ste da vašim ponašanjem rukovodi vaša podsvest i neke skrivene, potisnute želje. Pun Mesec u Devici će vam pomoći da vidite šta je to što rukovodi vama i nekako vas uvlači uvek u jednu te istu priču. U fokusu će biti vaš ljubavni život kojem je potrebna promena, neki događaj koji će preusmeriti vašu energiju ka nekim neobičnim ljubavnim pričama.    

Škorpija

Obećavajuća društvena prilika putuje ka vama zajedno sa Punim Mesecom u Devici. Ovo je prilika koja se ne propušta! Vodite računa jer bi dreamy Neptun mogao da vam zamagli vid pa biste mogli da uradite ili kažete nešto zbog čega biste posle zažalili. Na delu je takođe gubitak stvari usled bure koja će vas zadesiti. Zato, držite svoje najvrednije stvari blizu srca: ključeve, novčanik i mobilni. U ovom periodu vas očekuju i zanimljiva poznanstva sa ljudima koji će u vama probuditi želju za putovanjem. Pripremite se isto za mogućnost da vam prijatelj otkrije svoja prava romantična osećanja. 

Strelac

Neverovatna karijera čeka na vas! Pun Mesec u Devici je savršen period da postanete svesni toga. Nađite vreme da to proslavite i postanete svesni svojih veština i kvaliteta jer sad je konačno došlo vreme da uberete sve plodove svog 6-mesečnog rada!

Jarac

Pun Mesec vam donosi povoljne poslovne ponude, ukoliko radite u medijima. Vodite računa da vam Neptun ne poremeti i ne pogubi bitne mejlove i prepisku!

Vodolija

Neko želi da podrži vaše kreativne ideje u ovom trenutku. Ukoliko ste odavno želeli da pokrenete neki umetnički projekat ili neki fond, ovo bi mogao da bude idealan period za takav potez. Pomaže vam i Jupiter koji je planeta novca i blagostanja, i koji trenutno prolazi kroz vaš znak. Naravno, postoji caka. Pogađate, tu je Neptun da poremeti vaše planove. Ali samo mrvičicu jer je dovoljno da obratite pažnju na detalje i malo jasnije sagledate celu situaciju.    

Ribe

Pun Mesec u Devici će razbistriti sve vaše sumnje koje imate na partnerskom polju. Iluzije će nestati a tome će najviše doprineti opozicija Neptuna i Punog Meseca. To ne znači da ćete raskinuti, ali svakako znači da će se pojaviti bitan momenat u vezi koji će vašu vezu preusmeriti u jedan sasvim neočekivan pravac. Isplivaće sve što ste vi a i partner držali "pod tepihom". Možda ćete poželeti da se otarasite nekih pravila kojih ste se pridržavali do sada, ili ćete uvesti nove.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija