Pun Mesec u Raku, 25. decembra 2015. godine stvoriće savršenu energiju za opuštanje u intimnom krugu, za obnavljanje uspomena, za uživanje u hrani i toplini zajedništva. Otvara se divna sezona za veliko porodično okupljanje, kada treba izvući albume s fotografijama i pripremiti puno ukusne hrane. Jarac, Rak, Vaga, Devica i Ribe mogli bi da podlegnu prazničnom stresu jer žele da ugode svima.

Bik, Škorpija i Lav u dokolici se prepuštaju senzualnim užicima hrane, mirisa, boja i svetlosti. Blizanci, Vodolija, Ovan i Strelac pobrinuće se za dobro raspoloženje i neumorno smišljati igre i pošalice hraneći se pohvalama i ljubavlju bližnjih. Srećan Božić!

Druga Mesečeva četvrtina u Vagi, 2. januara 2016. godine, znak je da treba da završimo i maknemo sve što nas udaljava od partnera.

Energija Vage usmerena je na stvaranje sklada, posebno u odnosima. S opadajućom fazom Meseca lakše ćemo pomiriti razlike i stvoriti ravnotežu između vlastitih i tuđih potreba. Vaga, Vodolija i Blizanci instinktivno znaju kako da postignu savršen kompromis, koliko uzeti, a koliko dati. Ovan, Lav i Strelac ozbiljno se i odgovorno posvećuju onima koje vole.

Evo šta bi bilo dobro napraviti s praktičnom i delotvornom energijom punog Meseca u Jarcu, 10. januara 2015. godine: preispitati novogodišnje odluke. Otputovati u planine. Pomiriti se s prošlošću. Obnoviti odnos s ocem. Čuvati svoju energiju tako da radimo samo ono neophodno. Korak po korak planirati ostvarenje velikog cilja.

Jarac, Devica i Bik najlakše će se vratiti radnim obavezama. Rak, Vaga i Ovan traže priliku da prodube praznično raspoloženje. Strelac i Blizanci preispituju svoje financije, a Vodolija i Lav razmatraju osećaj sigurnosti vezan uz posao. Škorpija i Ribe profitiraju na davno učinjenim uslugama prijateljima.

Izvor: Sensa klub

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija