Saveti za poziranje se najčešće zasnivaju na veštim trikovima koji garantuju savršen izgled na fotografijama. Ipak, važno je da naučite i koje greške bi trebalo da izbegavate.

Zato smo rešili da saznamo odgovore iz prve ruke koje nam je dao Mike Coppola, fotograf koji je zadužen za fotografisanje poznatih ličnosti. 

Predstavljamo vam Mikeove sugestije i predloge koji će vam pomoći da bolje izgledate na fotografijama!

Don't: Nemojte stajati sa rukama pored tela.

Do: Postavite jednu ili obe ruke na struk.

Stavite jednu ili obe ruke na struk, baš kao Gigi Hadid kako biste vizuelno suzili i istakli struk. Ako se slikate sami, možete postaviti ruku na bok.

Don't: Slegnuti ili skupiti ramena.

Do: Ispravite se i zauzmite dobru pozu.

Chrissy najbolje zna šta znači zauzeti dobru pozu. Zabacite ramena unazad i delovaćete kao da imate više samopouzdanja. Ova poza će takođe prirodno izdužiti vaš vrat. 

Don't: Ne pozirajte razdvojenih stopala.

Do: Približite stopala kako biste izdužili i suzili figuru.

Pogledajte kako Penelope Cruz pozira na ovoj fotografiji i shvatićete koliko položaj stopala utiče na vaš izgled. Stopala možete postaviti jedno pored drugog ili unakrsno. 

Don't: Nemojte prebaciti težinu na prednju nogu.

Do: Zauzmite moćnu pozu.

Zauzmite moćnu pozu i umesto prednje, prebacite težinu na zadnju nogu kao što to radi Kendall. Ako nosite veoma dugačku haljinu sa prorezom, ova poza funkcioniše još bolje jer prednju nogu možete da otkrijete, stvarajući dugu vertikalnu liniju. Takođe, pobrinite se da opustite i blago savijete nogu prednjeg kolena, kako bi vaša noga izgledala opušteno na fotografiji.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija