Sigurno ste već čuli koji su muzičari nominovali za Grammy nagrade, ali koja pesma je obeležila odlazeću godinu? Malo premotavamo liste ne bi li se podsetili pesama koje smo najviše slušali u 2015!

Bez bilo kakve sumnje, prvi singl najjiščekivanijeg albuma godine "25", pesma "Hello" koja ima preko 670 miliona pregleda na Youtube predstavlja jedan od hitova koji su obeležili sam kraj 2015. godine.  

Ova moćna balada kojom se Adele vratila na muzičku scenu posle pauze od 2 i po godine u prvoj nedelji preslušavanja je bila često na repeatu kod svih nas pa nije čudo što je pomogla da se obori rekord u kategoriji Najprodavanijeg albuma u prvoj nedelji prodaje.

Iako nismo fan, čak ni mrvičicu muzike koju snima Taylor Swift neosporno je da ovu damu slušaju ne samo na njenom rodnom, američkom tlu već i šire. Pesma "Bad Blood" koju je Taylor uradila sa Kendrickom Lamarom je bila veliki hit letos.

Pesma je u roku od 24h imala preko 20.1 milion pregleda, čime je oboren rekord Vevo kanala. Tome su doprinele poznate manekenke koje su se našle u njenom spotu.  

Kanadski rnb pevač koji stoji iza grupe The Weeknd je lansirao jesenas pesmu "Can't Feel My Face" sa fanki elementima koja je postala instant hit najavljujući jednako atraktivan i slušljiv album.

Zahvaljujući uspehu filma "50 shades of grey" pesma "Love me like you do" koju peva Elie Goulding nije silazila jedno vreme sa top lista.  

Rihanna nas je ove godine takođe iznenadila pesmom "Bitch Better Have My Money" koju je ispratio i krajnje kontroverzan video spot.

Moćna SIA i njena pesma "Elastic Heart" takođe je bila često na programu radio stanica...

Ovo je možda i najveselija pesma godine - "Uptown Funk" koju izvode Mark Ronson i Bruno Mars...

Švedska pevačica Tove Lo i njen singl "Talking Body" zaludeo je dancefloor nakon velikog prošlogodišnje uspeha njene pesme Habits ( Stay High).

Kompozitor i pevač nežnog vokala Ed Sheeran oduševio nas je baladom "Thinking Out Loud" koju je ispratio dirljiv, romantičan video u kom je Ed plesao sa balerinom...  

Leto je pripalo hitu "Lean On" (Major Lazer feat. MØ i DJ Snake) ali i pesmi "How deep is ur love" koju su lansirali Calvin Harris i Disciples.

... ali i sjajnoj pesmi "Runnin" koju izvode Beyonce i Naughty Boy.

Pred sam kraj još jedan hit nas je zarazio - Drake i njegov "Hotline bling".

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija