Počela SEZONA: Najbolje božićne i novogodišnje reklame

Foto: YouTube/PrintScreen

Praznični period često zapamtimo po upečatljivim reklamama koje se tada emituju i zaraznim melodijama koje ih prate. Predstavljamo vam neke od najpopularnijih prazničnih reklama koje se uveliko vrte po inostranim tv kanalima.

Burberry: 15 godina Billy Elliota

Ove godine Burbery slavi 15 godina kako je izašao kultni film Billy Elliot sa reklamom koja je veoma upečatljiva. U maniru vremena koje taj film predstavlja uz zvuke stare ploče velike zvezde na čelu sa Naomi Campbell se pojavljuju na trambolini.

Savršen kadar uspeva da zabeleži njihovo oduševljenje i povrtak u detinjstvo.

Zvuci pesme Cosmic Dancer uspele su da razgale Eltona Johna, Julie Walters, James Baya, George Ezru, Michelle Dockery, Naomi Campbell i Rosie Huntingon Whiteley... jednu sjajnu grupu poznatih koji na trambolini izvode akrobacije.

Ipak, povratak Romeo Beckhama koji "glumi" Billy Elliota je zasenio ovu reklamu.

Sainsbury’s: Nestašluci mačke Mog

Sainsburry’s ove godine nam donosi možda i najslađu reklamu u kojoj je zvezda mačka Mog. Ovaj kratak film predstavlja seriju nesrećnih događaja u kojima nespretna mačka Mog uništava Božić svojoj porodici. Ipak, uz pomoć komšija Božić je spasen i sve je vraćeno na svoje mesto. 

John Lewis: #ManOnTheMoon

Ovaj proizvođač je poznat po svojim reklamama, a ni ove godine nas neće ostaviti ravnodušnim, premda njegova božićna reklama govori o devojčici koja kupuje poklone usamljenom čoveku koji živi na Mesecu. Nju prati i savršen zvuk Oasisa. 

Net-A- Porter i Mr Porter: Sve za vas

Ova dva portala su ove godine udružili snage i napravili zajedničku božićnu reklamu u kojoj je u fokusu mušterija i njeni prohtevi. 

Mullberry svoje kupce daruje božićnim čudom

Čuveni britanski brend je na humorističan način pristupio svojoj reklami koja pokazuje kako jedan par proslavlja Novu godinu uz oduševljenje savršenim dizajnom kultne Bayswater torbe u vatrenocrvenoj boji. U tim trenucima se pojavljuju nepozvane gosti nalik nekim čobanima i putnicima iz celog sveta koji u crvenu torbu gledaju kao u novog Isusa..  

TK Maxx: Komšije

Uz tonove Otis Reddingove verzije White Christmas, TK Maxx ohrabruje ljude da iznenade svoje komšije uz slogan:”Možda vam nisu najdraži, ali su vam svakako najbliži.”

Pay Pal: Bez poklona

Dvojica braće iščekuju božićnu kupovinu, i zabrinuti su zbog toga što im roditelji nisu kupili poklone. Međutim, ubrzo saznaju da se kupovina može obaviti i onlajn. 

Tekst: Nevena Čolić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin