Ovan 

Posao - Ono što se uvek savetuje osobama rođenim u vašem znaku jeste smirenost i izbegavanje brzopletih odluka. Mogući su sukobi sa kolegama.

Ljubav -  Venera i Mars u Vagi čine vas izuzetno zavodljivim. Ovo je period kada možete osvojiti njegovo srce, zato budite otvorene i pokažite inicijativu.

Zdravlje -  Osećate se bolje nego inače.

Bik 

Posao -  Mnogi Bikovi narednih dana biće u prilici da donose bitne odluke. Iskoristite trigon tranzitnog Jupitera ka vašem Suncu i slobodno zatražite pomoć od nekih uticajnih ljudi.

Ljubav - I dalje preispitujete svoja osećanja i razmišljate o razlozima nedavnog konflikta sa voljenom osobom. Nikako da se opustite. Isplanirajte zajedničko putovanje kako biste se zbližili sa partnerom.

Zdravlje -  Dobro.

Blizanci

Posao - Toliko ste okupirani materijalnim vrednostima, da potpuno zanemarujete ostale aspekte života. Budite kooperativniji.

Ljubav - Prilično ste svojeglavi pa su moguće tenzije sa Bikovima. Prija vam opuštena atmosfera, pa ove nedelje nemojte rešavati probleme i započinjati razgovor o ozbiljnim temama.

Zdravlje -Više se krećite.

Rak 

Posao - Pokušajte da se bolje organizujete. Potreban vam je odmor od svega. Vodite računa o troškovima.

Ljubav - Na ljubavnom planu vam u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom, ni njegovim ponašanjem. Trebalo bi da otvoreno porazgovarate o svemu. Ako ste sami, moguća nova veza.

Zdravlje - Pazite na ishranu, ojačajte imunitet.

Lav 

Posao -  Narednih dana bićete izuzetno motivisani za nove projekte. Zadovoljni ste svojim postignućima, a i sreća vam je naklonjena. Iskoristite dobar položaj Jupitera u polju novca, tražite povišicu.

Ljubav - Opustite se i razmislite kakvu odluku da donesete kada je ljubav u pitanju. Slobodnim Lavovima se smeši zanimljiv susret koji može prerasti u vezu.

Zdravlje - Više boravite u prirodi, šetajte i uživajte.

Devica 

Posao - Iskoristite ovaj period kada je Jupiter direktan, i to u vašem znaku. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. Sve ostale eliminišete iz okruženja.

Ljubav - Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

Zdravlje - Vreme je za dijetu. 

Vaga 

Posao -  Započinje nova faza u vašem životu. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rešavate napokon da se menjate. Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite.

Ljubav - U vezi se ponašate prilično naivno i uopšte ne razmišljate koliko je vaš partner zaista iskren. Mars u vašem znaku doneće vam nagle promene.

Zdravlje - Vreme je da se malo opustite.

Škorpija

Posao - Na poslovnom planu sve se odvija baš onako kako želite. Narednih dana možete da očekujete uvećanje prihoda ili dobitak. Planirate putovanje.

Ljubav - Nova veza se lepo razvija . Spremite se za puno strasti i nežnosti. Ukoliko planirate proširenje porodice sad je pravo vreme za to.

Zdravlje - Izbegavajte slatkiše, piće i cigarete. 

Strelac

Posao -  Saturn će u vašem znaku boraviti još dve godine stoga budite strpljivi. Trudite se da iz svake situacije izvučete pouku. Učite i na tuđim greškama. Pošto niste u stanju da optimistički gledate na trenutne okolnosti, promenite ugao posmatranja.

Ljubav - Napokon ste shvatili da jedino možete da menjate sebe i da partnera morate da prihvatite sa svim manama i vrlinama, ili, ako vam ne odgovara, da ga ostavite. 

Zdravlje -  Više hodajte.

Jarac

Posao -  Mars i Venera u polju karijere najavljuju promene. Budite istrajni u onom što ste započeli. Verujte u svoje sposobnosti.

Ljubav -  Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite. Jedna Vodolija već duže vreme gaji osećanja prema vama, možda je vreme da obratite pažnju.

Zdravlje - Izbegavajte konfliktne situacije. 

Vodolija

Posao - Prijaju vam nove poslovne aktivnosti i osećate se preporođeno. Trudite se da uspostavite i sačuvate dobre odnose sa kolegama. Mogući dodatni poslovi i lepo iznenađenje na finansijskom planu. 

Ljubav - Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Sada je pravo vreme da se pomirite 

Zdravlje - Mogući problemi sa urinarnim traktom. 

Ribe 

Posao - Idu vam od ruke svi poslovi koji su vezani za kretaivan rad. Mašta i kreativnost su naglašeni tokom ovog perioda. Iskoristite je na pravi način.

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme zaljubljeni u nekoga, sada je vreme da priznate osećanja i preuzmete inicijativu.

Zdravlje - Moguće psihosomatske smetnje. Opustite se.