Ovan 

Posao - Uspešan period za pripadnike znaka čiji je posao povezan sa medijima ili putovanjima. Preko prijateljskih veza očekujte neku vrstu finansijske pomoći.

Ljubav – Niko ne može bolje od vas da zavodi. Prijaće vam da se viđate sa osobama sa nekom Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Smanjite konzumiranje kafe.

Bik 

Posao - Sve dok Venera prolazi kroz Devicu osećaćete se kao da vam je nekakva opasnost iza leđa. Pronađite način da komunicirate sa kolegama.

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, ne razmišljajte o ozbiljnoj vezi, opustite se i uživajte u svojoj slobodi.

Zdravlje – Manja prehlada.

Blizanci

Posao - Tokom ovog perioda biće vam neophodni dobri saveti i organizacija posla. Uspećete da nagovorite kolege da prihvate vaš predlog za zajednički posao.

Ljubav - U vreme kada Merkur, vaš vladar, bude menjao znak, imaćete dovoljno vremena da preispitate odnos sa osobom koja vam se dopada. Moguća je veza sa Devicom, Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Smanjite obroke.

Rak

Posao –Mladi Rakovi će smelo krenuti u nove poslovne poduhvate, bez razmišljanja o tome koliko će im se posao isplatiti.

Ljubav - Ukoliko nemate stalnog partnera, u društvu ćete biti veoma uzdržani, osim kada je reč o Lavu ili Strelcu.

Zdravlje – Dobro.

Lav 

Posao - Ukoliko ste odnedavno na novom radnom mestu, pokušajte da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim, čak i ako ste ubeđeni da ste u pravu. Mnogi Lavovi će dobiti povoljnu priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mesto.

Ljubav - Neki Lavovi će se prvi put zaljubiti u ovom periodu. Dobro ćete se slagati sa drugim vodenim znacima, samo ako imate planete u Biku, Devici ili Jarcu. Ukoliko su planete u vatrenim i vazdušnim znacima, mogući su konflikti za svaku sitnicu.

Zdravlje – Budite oprezniji, pogotovo sa nogama.

Devica 

Posao - Ukoliko ste bili vredni tokom prethodnog perioda, predstoje vam dobici, ali verovatno manji od očekivanih. 

Ljubav – Opustite se, budite racionalni, ne maštajte previše i pružite priliku osobi u znaku Bika.

Zdravlje – Pazite se povrede leđa.

Vaga 

Posao - Ukoliko vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, i te kako će vam biti potrebna podrška Škorpije, Jarca ili Riba, a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom.

Ljubav - Verovatno ćete obnoviti vezu sa Škorpijom ili Jarcem. Položaj Venere u dvanaestom polju donosi zanimljivu ljubavnu nedelju.

Zdravlje – Kratkotrajna prehlada.

Škorpija 

Posao –Škorpije koje traže posao, zahvaljujući jednom poznanstvu mogu ga i naći .

Ljubav - Najverovatnije ćete ući u tajnu vezu sa nekim ko vas već dugo opseda. Ukoliko ste u vezi sa Ribama, situacija bi mogla prilično da se iskomplikuje.

Zdravlje – Nesanica

Strelac 

Posao – Saturn u vašem znaku zahteva mnoge promene. Pokušajte da obnovite veze i kontakte sa osobama sa kojima ste povremeno bili u konfliktu, ali samo ukoliko znate da na njih možete da se oslonite. 

Ljubav - Kada je ljubav u pitanju, ovo će biti veoma uzbudljiv period. Poželećete da se viđate sa jednom osobom, ali samo pod uslovom da to ostane u tajnosti. Dobri odnosi sa Rakom i Devicom.

Zdravlje – Proverite očni vid.

Jarac 

Posao – Vodite računa kome verujete i sa kim pravite poslovne planove.

Ljubav - Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Devicom, Ribama ili Lavom bila uspešna, ali ukoliko to samo odrađujete partner će osetiti da niste iskreni. Pokušajte da budete spontaniji.

Zdravlje – Stomačne tegobe.

Vodolija 

Posao - Početak sedmice doneće neočekivane prihode ili dobitke u igrama na sreću, a moguće je i uvećanje prihoda od zajedničkog posla sa Vagom ili Škorpijom.

Ljubav - Strelac i Vodolija ne odustaju od želje da budu sa vama. U ovom periodu moguć je konflikt sa Lavom.

Zdravlje – Ojačajte imunitet.

Ribe 

Posao - Finansijska situacija se polako stabilizuje.

Ljubav – Mnogima ste veoma dragi, ali vi ste zainteresovani samo za jednu osobu, jer se sa njom sjajno razumete i slažete. Jedan Strelav vas duže vreme posmatra.

Zdravlje – Odlično.