Ovan

Posao - Vrlo je važno da se oko 30. oktobra dogovorite o najboljem rešenju sporne situacije koja vas mnogo muči. Novca će biti, ali vas čeka plaćanje zaostalih dugovanja. Ne odlažite ono što je u ovom trenutku prioritet i neizbežno, kako ne biste imali veće probleme. Ukoliko se bavite transportom, mogući su kvarovi na vozilima.

Ljubav - Malo kiše, malo sunca-varljiva i promenljiva situacija na polju emocija, navodi vas da se osećate zbunjeno i nedefinisano. To je prolazan period, ne brinite.

Zdravlje - Napetost i nervoza.

Bik

Posao - Posle mesec dana prepreka i ograničavajućih okolnosti, konačno jedna jako lepa nedelja. Imaćete osećaj da sve što radite ide sa lakoćom. To važi samo za vaš osnovni posao, sve ostale sitnice će i dalje tražiti dosta strpljenja u rešavanju. Najbolje novosti čekaju bankare i kozmetičare, a i umetnici će imati lep period.

Ljubav - Zaljubljeni ste i to se vidi na vama, prija vam. Usamljeni će biti jako probirljivi, možda je to ipak samo izgovor, jer nisu prestali da vole osobu iz prošlosti.

Zdravlje - Pazite na težinu.

Blizanci

Posao - Kako postići sve što je pred vama? Imate osećaj da što brže radite, sve više poslova dolazi pred vas. Preopterećeni ste i osećate neverovatno jak pritisak. Vaša pažnja mora biti fokusirana na prioritete kako biste skrenuli pažnju pretpostavljenih na svoje sposobnosti i kvalitete, a to vam posle 1.novembra, može doneti unapređenje.

Ljubav - Vreme je da se posvetite osobi koja je imala razumevanja za sve vaše ludosti i koja želi da budete zajedno. Oni u dugim vezama neka se uzdrže od prepirki i izglade nesporazume.

Zdravlje - Odlično se osećate.

Rak

Posao - Nije tajna da ste počeli velike poslove, zaradili priličan novac i da sada razmišljate kako dalje, jer vam se čini da stagnirate. Nikako ne organizujte službena, pa čak i turistička putovanja koja možete odložiti za početak idućeg meseca. Možete dobiti vest da ste ušli u najuži krug za novo zaposlenje.

Ljubav - Volite da provodite sve svoje vreme u krugu porodice i onih koje najviše volite. Češće iznenadite voljenu osobu pažnjom, ili sitnicom.

Zdravlje - Krećite se više.

Lav

Posao - Nedelja u kojoj ćete se osećati kao da ne znate šta radite. Razgovori se odlažu, a vama sve više treba novac. Uplate kasne, a vaša potraživanja rastu. Ukoliko ste zaposleni u velikoj instituciji, mogu vas brinuti vesti o mogućoj reorganizaciji radnih mesta. Vaši rezultati su sada jedina preporuka i vi to znate.

Ljubav - Moguć je susret sa strancem, ili strankinjom koji vas neće ostaviti ravnodušnim, osetićete neverovatnu privlačnost.

Zdravlje - Solidno se osećate.

Devica

Posao - Zbog stelijuma planeta u vašem znaku, studenti i predavači će imati težak period rasejanosti i slabe koncentracije. Treba vam više opuštanja između obaveza, kao i dovoljno vremena da sve postignete, ne ostavljajte ništa za poslednji čas. Dobar period za istraživače, jer će njihova percepcija biti bolja, nego inače.

Ljubav - Kao da vas niko ne razume, ali vi ste kao ljutito dete stalno nezadovoljni i stalno prigovarate.

Zdravlje - Moguće glavobolje.

Vaga

Posao - Muči vas besparica i osećate da se svi vaši planovi odlažu i komplikuju. Kao da ste promašili sve što radite. Ovo je nedelja preispitivanja vrednosti svega što radite. Vašu želju za kompromisom saradnici mogu protumačiti kao neodlučnost i shvatiti vas neozbiljno. Imaćete neprijatne razgovore o vašim dugovanjima.

Ljubav - Treba vam mnogo hrabrosti da zaista uradite ono što želite, bez odlaganja. Morate sa sobom raščistiti koliko vam je važno da konačno budete srećni sa osobom sličnom vama.

Zdravlje - Nesanica.

Škorpija

Posao - Nedelja u kojoj ćete doneti važne odluke koje se tiču vašeg statusa i budućnosti. Potrebno je razmišljati realno i ne previše optimistično, kako ne biste došli u situaciju da precenite svoje mogućnosti i uletite u poslove od kojih nećete imati dovoljno zarade, ili će ona doći sa odugovlačenjem. Držite se proverenih načina poslovanja.

Ljubav - Lepa komunikacija koja vodi produbljivanju vaše veze. Moguća je odluka o braku, ili zajedničkom životu.

Zdravlje - Puni ste energije.

Strelac

Posao - Ne uzdajte se u sreću i ništa ne radite ako niste razradili sve planove i detalje. Vreme je da budete disciplinovani i da prihvatite priliku koja vam se nudi oko 28. oktobra. Sanjate o boljem poslu, ali o ponuđenoj šansi, imate predrasude. Nije sve kako izgleda na prvi pogled. Pokušajte da budete spremniji na saradnju.

Ljubav - Imate strastvenu nedelju sa osobom koja vam je bila prijatelj. To i nije loše, jer prave veze i počivaju na dubokom razumevanju i prijateljstvu.

Zdravlje - Dobro se osećate.

Jarac

Posao - Šansa da rešite spornu situaciju od pre nekoliko meseci je velika, ako zamolite za pomoć osobu kojoj verujete. Ne pokušavajte ništa da rešite na brzinu, samo ćete zakomplikovati sve što radite. Važno je biti detaljan i disciplinovan u svakom delu posla. Ne potpisujte ugovore koji mogu da sečekaju.

Ljubav - Vaš brak, ili veza je već duže vreme u nekom zasićenju, ali način da se to bitnije promeni, kao da ne postoji, za sada. Ne insistirajte na dogovoru baš sada.

Zdravlje - Problemi s grlom

Vodolija

Posao - Unapređenje koje je vrlo verovatno je ono što ste zaslužili svojim vrednim i stručnim radom. Nema straha da nećete ispuniti očekivanja, igrate na sigurno. Jedini oprez je potreban onima koji su planirali da putuju u inostranstvo, jer su moguća odlaganja, ili administrativne poteškoće.

Ljubav - Znate da je situacija nerešena, ne zahvaljujući vama, nego okolnostima. Verujte da će vaše emocije učiniti potrebno čudo i to će se zaista desiti.

Zdravlje - Rešite se štetnih navika.

Ribe

Posao - Konfuzna nedelja u kojoj ništa ne ide očekivanim tokom, a to vas zaista čini nervoznim. Podela posla na vas i vaše saradnike je ono što vas u ovom trenutku čeka i što mora biti vaš prioritet. Jedna nova mogućnost za one koji rade u medijima je zanimljiva, ali još uvek neizvesna.

Ljubav - Srećni ste što ste našli osobu koju ste tražili celog života. Još da premostite razlike u organizaciji života i da sredite svoj život po svojoj meri.

Zdravlje - Mogući bolovi u nogama.

Astrolog: Tatjana Drobac

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija