Reboot: Ima li života posle godišnjeg odmora?

Foto: Profimedia

Misli su vam i dalje na preščanim plažama? Evo rešenja

Tokom leta, a naročito po povratku sa godišnjeg odmora i letovanja, nikome nije lako da se vrati u rutinu posla i dosadnu svakodnevicu kancelarije. Ali, što se mora, mora se, a postoji nekoliko trikova koji mogu da vam olakšaju radne dane!

Fioka za zalogajčiće

Iskoristite jednu od fioka u kancelariji i stavite u nju sve omiljene grickalice. Tako će vam uvek biti na dohvat ruke i u trenu uzmamiti široki osmeh na lice.

Uredan radni sto

Ukrasite svoj sto fotografijama dragih ljudi i predmetima koje volite, za koje će biti dovoljan samo jedan pogled na njih, da se sve odjednom čini lakše. Samo pazite da zadržite stvari profesionalnim!

Nagrada za kraj dana

Ne kažemo da se baš svaki dan morate nečim nagraditi, jer ste preživeli sedenje u kancelariji. Ali, takve nagrade s vremena na vreme, kada postignete zadati cilj, daće vam podsticaj za dalje.

Šetnja na pauzi

Iskoristite pauzu za odlazak na svež vazduh i kratku šetnju. To će vam dati dodatnu energiju i smanjiti stres. Još ako imate zanimljivo društvo, to će biti pun pogodak!

Razgovor sa kolegom

Kad smo već kod društva, nikome nije naštetilo malo zabave tokom radnog vremena. Naprotiv, razgovor sa kolegama, nevezan za posao, smanjiće stres, ali vas i dodatno povezati, što nikada nije loše stvar.

Omiljena pesma

Muzika ima veliku moć u podizanju raspoloženja. Nakon svakog obavljenog zadatka, slušalice u uši i uživajte!

izvor: Stil / index.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...