Ovan

Novim stazama: Ako imate sreće da radite na nekom novom poslu, verovatno uživate u drugačijoj i dinamičnoj sredini. Pokazali ste saradnicima da vam ništa nije teško i da ste izuzetno motivisani. Nastavićete da tražite nove poslovne staze i nećete se zadovoljiti stagnacijom. Čak i najkonzervativniji Ovnovi malo će reskirati i potražiti novi kreativniji pristup karijeri. Uz malo truda imaćete dosta dodatnih prihoda. 

Mala škola ljubavnih odnosa:  Učenje i novostečena mudrost jesu ključni trenuci vašeg ljubavnog leta. Ovnovi u vezi osećaju novu bliskost kroz zajedničke projekte. Malo je koristi od nežnih pogleda i serenade u ponoć, vas zanimaju konkretne akcije u kojima ćete videti šta je vaš najdraži spreman da učini za vas. Planiraćete putovanja i preuređenje, a mnogi Ovnovi mahnito kreću u potragu za venčanicom. Slobodni Ovnovi moći će da dobiju sve što požele. Problem je samo da odluče šta tačno žele. 

Letnji stil – (Mrs) Robinzon: Čestim promenama stila zbunićete mnoge obožavaoce. Ujutro ćete osvanuti u punoj planinarskoj opremi, a već uveče ste zagonetna dama u maloj crnoj haljini. Ponekad poželite da iznenadite, ali nemojte zameniti outfite za prirodu i romantičnu večeru, nije fer prema jadnom udvaraču. Vaš najdraži letnji stil je robinzonski jer to znači da ste opušteni na usamljenom ostrvu i (zapravo polugoli) u veoma dobrom društvu. 

Sami u šumi:  Daleko, što dalje od bilo kakve odgovornosti i zvonjave telefona. Pažljivo birajte društvo s kojim ćete se osamiti na napuštenom svetioniku ili u skrivenoj planinarskoj kućici. I ne bojte se gusara i medveda, kad je Ovan odmoran i u dobroj formi, malo ko se usuđuje da remeti njegov mir. Ne zaboravite da ponesete svu potrebnu odeću i opremu, ponekad ste preveliki Spartanac pri pakovanju kofera. 

Bik

Stalna promena: Dugo i temeljno pripremate se za novi početak. Već vidite naznake novih projekata i velikih promena koje dolaze krajem avgusta. Čeka vas vruća poslovna jesen, zato sada ulažite u obrazovanje i usavršavanje. Kasnije nećete imati vremena, a stečena znanja istaći će vas kao jednog od najsposobnijih saradnika. Ne bojite se promene, spremni ste na više i bolje, samo treba odvažno da krenete u poslovnu pustolovinu.

Renesansa ili kasni barok: Bikovi u vezi postali su predmet neverice i zavisti. Vaša pomalo ofucana veza prolazi kroz renesansno razdoblje u kojem otkrivate stotine novih stvari koje vas ponovno povezuju sa partnerom. Za mnoge neverne Tome vi ste dokaz da je prava ljubav sposobna da prevlada sve prepreke, pa i naviku i dosadu. Slobodni Bikovi malo su se ulenjili. Deprimirani ste sušnim početkom leta. Izađite iz kuće i pokažite svetu svoj barokni karakter. Plenićete dovoljno pažnje da možete da odaberete najzanimljivijeg udvarača. 

Letnji stil – diva sa primesama pamuka: Vama se nikada neće dogoditi dve stvari: da u javnosti nosite jeftinu odeću i loše cipele. (Treća je u vezi sa vašim stylingom za spavaću sobu, ali to ostavljamo kao iznenađenje za partnera.) Kupovaćete kvalitetne dizajnerske komade kojima ćete prebroditi sve svečane i casual trenutke ovog leta. Oduševljavaće vas sve vrste sandala – što su skuplje, to su bolje.  Na kraju ipak priznajte da ste kod kuće u najudobnijem pamučnom izdanju. LETOVANJE SA GOLIM KUVAROM: Iako ste se već ponadale zanosnom manekenu koji nosi samo kecelju, vaše idealno letovanje zapravo je gastronomsko putovanje. Pratićete vinske puteve, tražiti skrivene konobe, otkrivati lokalne običaje, kulturu i specijalitete. Ne treba zaboraviti ni vaše čarobne kulinarske sposobnosti. Okupljaćete na proslavama porodicu i prijatelje, a vaš partner otkriće koje recepte čuvate samo za njega. 

Blizanci

Oprezno i nepoverljivo: Ovog leta u poslu nećete verovati nikome, a posebno ne samoj sebi. Svaku odluku morate da razmotrite i analizirate nekoliko puta jer niste objektivni kao što mislite. Ne preuzimajte više zadataka nego što možete da ispunite. Sad ste u razdoblju štednje i vrlo pažljivog rukovanja finansijama. Ostanite pribrani i ne popuštajte iskušenjima. Disciplina će se isplatiti. 

Osmehom protiv sudbine: Ljubavne zvezde baš vas i ne maze, pa šta onda? Hiljadu puta ste loše okolnosti okrenuli u svoju korist pa možete i ovog leta. Možda nećete doživeti idealnu romantičnu ljubav kakvoj se u 21. veku još nadamo, ali zabave i flerta neće vam nedostajati. Jesen nećete dočekati u svežoj srećnoj vezi, ali ćete biti bogatiji za iskustva koja će vas takvoj vezi na kraju odvesti. Blizanci u vezama planiraju zajednički život i zanimljivu budućnost. 

Letnji stil – brojke i slova:  Kada vidite majicu sa zanimljivom slikom ili natpisom, jednostavno ne možete da odolite ma koliko godina imali. Isto važi i za pantalone, marame, torbe i, uostalom, sve što može da nosi neku poruku. Priroda vas mazi devojačkom linijom pa je pokažite u najnovijem bodiću (sve prošlogodišnje jednostavno ne dolazi u obzir). I boje vas vole kao i vi njih. Gde god se pojavite, uvek ćete biti originalni.

Trka s vremenom: Trkaćete se sa predivnim letnjim danima koji tako brzo prolaze i lepim vremenom koje vam daje osećaj da ćete ostati na plaži zauvek. Volite sve vrste promena, osim miholjskog leta koje vas baca u očaj. Obići ćete mnogo destinacija, prijatelji će vas obožavati kao božanstvo s ruksakom uvek spremno za akciju. Leto je nepredvidljivo, ali samo takvo i volite. Kada se probudite u gradiću na suprotnoj strani sveta, koji vam ni približno nije bio na ruti putovanja, znaćete da ste postigli savršeno letovanje. 

Rak

Cvrčak i mrav: Ne, vi niste cvrčak u ovoj priči, iako često priželjkujete da jeste. Kao mravić marljivo radite već mesecima, iako je dosad izostala konkretna finansijska dobit. Ne odustajte sad kad ste već pri kraju puta. Svako vredno ulaganje u kojem se niste štedeli vratiće se do kraja godine. Vaša biografija je sve bogatija i impresivnija, a krajem leta možete je bez stida poslati poželjnim poslodavcima. Mrav će pred cvrčkom uvijek imati prednost. 

Vreme nežnosti: U prvoj polovini leta čežnutljivo ćete gledati kako sve dobre prilike prolaze pored vas. Vaša senzualnost privući će probranu publiku tek krajem ljeta. Izabraćete najromantičniju ponudu jer ste se zaželeli nežnosti i privrženosti. Ništa od divljeg zavođenja u žaru diskoteke, vi ste romantični duh na plaži u sumrak, sa povetarcem u kosi. Sve dok živite, romantika će opstati u našem svetu, pa makar i silom.

Letnji stil – manje je više: Zlobnici bi mogli da pomisle da ste pasionirani nudista, ali vi ste zapravo sjajna zvezda klasične elegancije, čak i onda kad vam finansije ne dozvoljavaju ozbiljan i predan shopping. Vaših nekoliko pomno odabranih komada ostavljaju jači utisak nego garderoba puna letnjih krpica. Haljine i dugi lančići obogatiće svaku kombinaciju, posebno na plaži. Iako obožavate izgled lepih cipela, mrzite da ih nosite. Da se vi pitate, bili biste bosi od maja do oktobra. 

Lovac na antikvitete: Tražićete mesta koja odišu prošlošću, istorijske lokacije koje pričaju neverovatne priče. Bićete pravi kulturni turista sa misijom. Osećate potrebu za upijanjem drugačijih mesta i davnih sudbina, tako ćete lakše pobeći od svoje svakodnevice i doživeti sebe kroz neko drugo vreme. Kupovaćete brdo suvenira i vrlo lijepe poklone kojima ćete porodici i prijateljima doneti delić istorije. 

Lav

Miss popularnosti: Vaš poslovni uspeh svakako ima veze sa predanim radom, ali cele godine prati ga i porast vaše popularnosti među saradnicima. Možda vas vole s razlogom, možda ste samo vešt manipulator, ali vaša karijera trenutno najviše napreduje zbog harmoničnih socijalnih kontakata. Uživajte još neko vreme na talasima slave, ali ne zaboravite da morate da je potkrepite daljim vrednim zalaganjem. 

Na tronu ljubavi: Ako ste priželjkivali zajednički život, ili čak bračnu ponudu, partner će vas prijatno iznenaditi. Zaljubljeni Lavovi jednostavno ne mogu da pogreše, samo se prepustite ovom srećnom talasu koji vas nosi na nove zanimljive nivoe emotivnih odnosa. Slobodni Lavovi mogli bi da sretnu vrlo značajnu osobu, ali prvo moraju da se dignu sa kauča samosažaljenja i da izađu iz kuće.  Ne bojte se brzine kojom će se novi odnos pretvarati u nešto ozbiljnije. Nije li to ono što ste već dugo želeli? 

Letnji stil – najbolje od svega:  Pretrpećete mnoge žuljeve, bolove u leđima, prehlađene bubrege i stisnuta rebra jer vaša misija je da budete jedinstveni, seksi i primećeni. Visoke platforme na plaži, gola leđa na večeri, ogroman šešir na ručku, sve to raduje našu Lavicu obasutu zadivljenim pogledima. Iako ste skloni preterivanju, nikad niste vulgarni ni površni. Uvek preferirate skupe i kvalitetne stvari. Nakit nosite u svim prilikama, čak i ispod ronilačkog odela. 

Letnja pozornica: Ako ste romantični Romeo koji svoju Lavicu želi da odvede u usamljenu kućicu u mirnoj uvali, ona neće imati ništa protiv takvog ekskluzivnog znaka pažnje. Ali, ukoliko niste na najviše pola sata vožnje od centra svih zbivanja, mogli biste opravdano razbesneti svoju divu. Zašto je nosila kofere i kofere predivne odeće koju nema gde da pokaže? Osigurajte joj blizinu grada s koncertima, izlascima i mondenim događanjima i doživjećete svoju Lavicu u najboljem izdanju. 

Devica

Vetar u jedra:  Povoljni poslovni vetrovi doneće dugo željenu stabilnost. Koliko god voleli kad je sve mirno, sporo i pouzdano, kopkaće vas nove ideje i mogućnosti. Poželite li da zaradite dodatno honorarnim poslovima, ostvarićete planove bez ikakvih problema. Polako ćete skupljati odlučnost za početak jednog novog poslovnog smera, sasvim drugačijeg od vašeg uobičajenog opreza i neodlučnosti. Jesen i zima donose velike uspehe, pripremite im teren.

Fontana želja:  Koliko god bili začuđeni ljubavnim zbivanjima, ne možete pobeći od talasa plime novih poznanika, prijatelja, a možda i ljubavi. Zvezde vas zovu da izađete iz svoje čaure i pogledate šta vam se nudi, a ponuda je više nego zanimljiva. Možda ćete brzo preći iz zaljubljene fazu u spremnost za trajnije vezivanje, ali šta onda? Kad ste sigurni u nešto, nemate razloga za bežanje od ozbiljnog ulaganja u emotivnu budućnost. Device u vezi spremne su za zajedničke projekte. 

Kraljica aksesoara: Možda ste štedljivi i kupujete dobar kupaći svakih nekoliko godina, možda izbegavate jarke boje i uočljive uzorke, ali kada treba da kombinujete modne detalje sa odećom, vi ste Leonardo ispred slikarskog platna. Jednostavno ne možete da pogrešite sa nakitom, torbom ili cipelama jer vas vaš decentni ukus uvek odvuče u pravom smeru. Vrlo ste disciplinovani u zaštiti od sunca i obožavate velike šešire. 

Reklama za sunscreen: Beg od štetnog UV zračenja postao je vaša glavna letnja misija. Jednako se užasavate izloženosti na plaži kao i na vrhu planine. Ali, kada Devici osigurate ekstenzivni suncobran i blizinu dežurnog lekara, ona je predivan suputnik na turističkim obilascima prirodnih i kulturnih znamenitosti. Voli da upija informacije i da fotografiše. Nikad se ne vraća sa letovanja bez nekoliko kamenčića i školjkica u džepu kako bi u tmurna zimska vremena mogla malo da vrati miris mora. 

PageBreak

Veliki letnji horoskop
Vaga

Izgubljeni u prevodu: Vaše poslovno putovanje čini vam se kao tumaranje kroz maglu u kojoj ponekad nabasate i na pravu stazu. Možda ste malo pogubljeni i dezorijentisani, ali to je samo zato što još niste svesni da vam zapravo veoma dobro ide. Kada biste malo bolje komunicirali sa saradnicima, shvatili biste da vas poštuju i računaju na vas. Ovako obnovljenog ega možete početi da istražujete nove mogućnosti kakvih će u jesen biti na pretek. 

Leto kad je sve moguće: Retko kad se nađete u situaciji kada jednostavno ne možete da pogrešite. Zato iskoristite svaki trenutak ovog leta. Slobodne Vage ne smeju, ponavljamo, ne smeju da ostaju kod kuće i gube volju. Svaki izlazak, kafa, koncert ili trening mogu vam doneti priliku za novo poznanstvo. Steći ćete nove prijatelje, a vjerovatno ćete se i zaljubiti. Sreća vas prati, a ostalo je na vama. Vage u vezi odvažile su se na veća ulaganja u budućnost. Iznenadno venčanje ili vest o prinovi? Nakon ovakvog leta – ništa čudno. 

Letnji stil – savršena shoppingholičarka: Da, vi ste ta zbog koje opstaju lanci trgovina odećom. Nemate strpljenja da dočekate sniženje, ako vidite lijepu stvar morate je imati sad i odmah. Posedujete izuzetan osećaj za lepo pa je uživanje posmatrati vaše letnje stylinge. Volite da otkrivate puno kože, ali uz prefinjene krojeve i usklađene boje. Leti najviše volite da menjate haljine, zavisno od prilike i vremena. Ozbiljan ste zavisnik od svile koja često u vašem dnevnom looku nađe mesto. 

Lovac na utiske: Isključite zaintrigiranu maštu, mislili smo na vaš lov na intelektualne utiske. Volite sunce i kupanje kao i svi drugi, ali ako se zateknete na mestu bez koncerata, predstava i ostalih kulturnih događanja, uvenućete od dosade. Nisu vam strani ni veliki partyji i festivali. Često nosite manju biblioteku u nekoliko kofera jer je knjiga čoveku najbolji prijatelj kada zapreti dosadan trenutak. Među Vagama se kriju najstrastveniji enigmatičari. 

Škorpija 

Rocky 2: Kao i bokserskog šampiona, vas je teško sprečiti da se vratite u ring. Posljednjih nekoliko borbi završilo se porazom, pa čak i depresijom, ali vi se ne date. Preživećete ovo razdoblje uz radikalnu štednju i opreznu komunikaciju. Već sada se naziru bolji rezultati što vam vraća energiju i motivaciju. Ne dajte se, uskoro dolazi vrlo povoljno razdoblje. 

U okovima iluzije: Ionako ste večito sumnjičavi prema partneru pa vam nećemo previše produbljivati paranoju. Ipak, istina je da vaša ljubavna scena krije mnoge tajne iza kulisa. Moraćete češće da uključujete svoj racionalni analitički um jer niste objektivni u pitanjima srca. Slobodne Škorpije biće sklone „prijateljstvima sa povlasticama“, ali ubrzo ćete uvidjeti da tu nema ničega na duge staze. Dobra vest je da i neko nezanimljivo lice krije lijepe tajne koje treba otkriti. 

Letnji stil – ratnica s plaže: Kao veliki ljubitelj zavodljivog donjeg veša, trebalo bi da se radujete sezoni kupaćih kostima. Tada napokon možete da živite bez previše odeće. Ali, to je za vas ubijanje mistike skidanja i dok su svi ostali polugoli, vi se zamotavate u tajanstvene slojeve tamnih, ali prozirnih haljina. Nije vam strano ubacivanje lanaca, kože raznih životinja i „hladnog oružja“ u outfit za plažu. U svakom slučaju privući ćete pažnju baš onako kako ste i želeli. 

S partnerom u osvajanje svetova: Vama nije toliko važno gde letujete, već s kim. Pomno birate prijatelje s kojima ćete provesti više dana na istom mestu. Dosadnjakovići i bučni zabavljači ne dolaze u obzir. Najviše vas uzbuđuje nepredvidljivo istraživanje na koje možete krenuti s partnerom koji ima razumevanja za vaš neobičan tempo putovanja. Nemate zadati raspored, ponekad čak ni smer, ali znate šta želite da doživite i nećete stati dok ne osetite svoj magični trenutak. 

Strelac 

Ppripreme za uspešnu žetvu: Iako vas, više nego ikoga, mame sunce i more, prava je šteta da propustite dobre poslovne prilike koje vas prate celo leto. Rješavaćete nesporazume i papirologiju koji su vas dosad usporavali. Najviše uspeha imaće Strelci koji vode svoj posao jer ste trenutno sami sebi najbolji savetnik i radnik. Bićete prisutni u svim ključnim trenucima, a važnost letnjih zbivanja osetićete već u prvim danima jeseni. 

Sreća prati hrabre: Sad ste već navikli da vam ljubavni život ide samo uzlaznom putanjom, ali zašto vas spuštati na zemlju? Gore u oblacima ionako imate i previše posla. Slobodni Strelci upoznavaće neobične ljude iz drugačijih okruženja. Vaša nova ljubav krije se na egzotičnom mestu, ali za novi početak morate pokazati odlučnu inicijativu. Strelci u vezi pokazuju sve veću sklonost braku i ostalim oblicima zajedničkog života. Ne budite odmah zabrinuti, to je sastavni dio emotivnog sazrevanja. 

Letnji stil – nesputana avanturistkinja: Vaš stilski imperativ je udobnost i mogućnost brzog prelaska s partyja na rafting. To nikako ne znači da ste zapušteno hipi stvorenje. Volite usko i moderno, brendove koji zovu na putovanja pustinjom i osvajanje planinskih vrhunaca. Vi ste sportski tip na seksi način (ponekad i obrnuto). Vaš najdraži letnji prijatelj je svemoguća supertorba koja može progutati outfite i pribor za sve nepredviđene situacije. Želite da budete dobro opremljeni za uzbudljivu nepredvidljivost letnje avanture. 

Od Vegasa do budističkog samostana: Život je putovanje, a vama je putovanje u krvi. Jednako vas privlače mondena mesta puna bleštavih atrakcija, jedrenje kroz oluju, antičke iskopine preplavljene turistima ili mir budističkog samostana. U svakom putovanju ponovno otkrivate sebe kroz nova iskustva, a to je najvredniji suvenir koji ćete poneti kući. Volite da upoznajete različite ljude, a strani jezici su poput druge kože. Kad uspeju da vas ulove, vi ste najbolji turistički vodič. 

Jarac 

Tvrdoglavi Jarac: Zahtevna poslovna situacija jeste vaše omiljeno igralište. Sada ćete pokazati pravu snagu svog karaktera. Nećete odustati bez obzira na brojne prepreke. Tvrdoglavo gurate kroz sve pregovore, zastoje, podmetanja i finansijske probleme. Vaša snaga i upornost jesu ono što vas čini vrhunskim radnikom, pa i vođom. Vaši saradnici biće duboko svesni (a neki i ljubomorni zbog toga) vaših kvaliteta. Pravi poslovni uspon tek sledi. 

Staro i novo: Jarčevi su veliki obožavaoci stabilnosti i rutine pa ih takva faza u vezi uopšte ne uznemirava. Naprotiv, pronaći ćete novu motivaciju i produbiti emocije kroz partnerovu stalnu podršku i postojanost. Slobodni Jarčevi puni su želja i vredno traže svoj novi početak. Ogledate se na poslu, proučavate nove prijatelje, merkate komšiju u liftu. Nova ljubav je tu negde, zašto se onda skriva od vas? Možda jednostavno niste gledali na pravom mestu.

Letnji stil – suzdržana i seksi: Nikoga niste prevarili tim sivim i pastelnim tonovima, udobnim cipelama i velikim sunčanim naočarima. U vama se skriva seksi predatorka koja bez milosti skače za grkljan kad uoči poželjni plen. A onda se pretvarate u sjajnu i srebrnu boginju koja sa autoritetom i stilom pokazuje sve svoje atribute. Na letovanje ne krećite bez skupe i jednostavne haljine i kvalitetnih patika. Samo nemojte da ih nosite zajedno. 

Štedljivi klasičar: Jarčevi vole da uštede novac pa često smatraju da je izdatak za letovanje detinjast luksuz i udovoljavanje niskim strastima. Ali, kad uoče destinaciju koja ima kulturnu i istorijsku vrednost, potrošiće veliki deo ušteđevine. Kada posetite takva mesta, osećate viši smisao postojanja, a time i svoju još veću vrednost. Vi niste samo materijalista, već i sakupljač nepromenjivih vrednosti, a kultura, umjetnost i istorija svakako se ubrajaju među njih. 

Vodolija 

Sizifov posao: Trudite se i uporno pokušavate da iz svih uglova sagledate poslovnu situaciju, ali rešenje se jednostavno ne nazire. Prihvatite da ste u problematičnom razdoblju koje morate da iskoristite za jačanje svog tima saradnika i pažljivu analizu svih pravnih aspekata. S finansijama ste u otuđenom odnosu, a ni radna energija vam nije na visini. Možda je najbolje otići na kvalitetan godišnji odmor, a probleme rešavati u jesen kad vam se zvezde malo više nasmeše. 

Neuhvatljiva ljubav: Ili ste neuhvatljivi zapravo vi? U jednom prijateljstvu krije se mnogo više, ali vi niste još odlučili želite li uopšte ljubav, a kamoli vezu. Zar vas osećanja toliko opterećuju? Mislite da imate pametnijeg posla od druženja sa potencijalnim partnerom? Budite predani i temeljni, inače vas čeka razočaranje i čudan rasplet. Vodolije u vezi su stabilne, pod uslovom da izbegavaju besmislene rasprave. Znamo da se angažujete oko svetskih pitanja, ali izbacite ih iz spavaće sobe. 

Letnji stil – avangardni Sneško Belić: Vi ste zimogrožljiva osoba koja ne podnosi temperature ispod 25 stepeni i UV zračenje u bilo koje doba dana. Zato ste uvek malo toplije obučeni nego što je uobičajeno, a od sunca se štitite tunikama i šeširima kakve ne poznaju ni beduini ni Meksikanci. Kada su ispunjeni svi klimatski uslovi, vaš jedinstveni i neponovljivi stil dolazi do punog izražaja. Uvek ste posebni, čak i u najjednostavnijim prilikama. Vaš najdraži aksesoare mobilni telefon, uz pripadajući kamen za zaštitu od zračenja. 

Šumska vila: Osećate veliko poštovanje prema snazi i energiji mora, ali ga izbegavate u letnje vreme. Vrućina i gužva nikako vam ne leže. Radije se povlačite u šumu i planine, u hladnija i usamljenija područja. Ne smeta vam beg od civilizacije sve dok imate signal za internet, u protivnom ćete pešačiti i desetak kilometara da pročitate e-mail. Volite čist vazduh i otvoreno nebo, žubor potoka i zelenilo šume. Ipak niste ljubitelj kampovanja i radije spavate u čvrsta četiri zida. 

Ribe 

Napad na novčanik: Stvarno nije fer, plaćate sva svoja potraživanja, a nova dolaze sve brže i brže. Pitate se ima li kraja (osim u bankrotu) ovom povećanom pritisku na vaš novčanik. Jedini način da se izvučete iz nagomilanih obaveza jeste pokretanje novog ili dodatnog posla i izvora prihoda. Ne brinite, imate i znanje i sposobnosti za svoj projekat.  Vodićete bitku između prihoda i rashoda još neko vreme, ali ne gubite nadu. Uz predani rad svi izgledi su na vašoj strani. 

Ljubav je u vazduhu: Ali taj vazduh udišu na drugoj strani zemaljske kugle. U vašoj atmosferi vrcaju iskre, nesporazumi, stari i novi problemi. Loša komunikacija i nerazumevanje načeće mnoge odnose, na vama je da sa uzmakom analizirate prednosti i mane (i partnerove i svoje). Dinamičan period otkriće vam mnogo o parteru i vašem odnosu prema ljubavi i vezi. Niko nije bez greha i nepogrešiv, imajte to na umu dok sudite o drugima. Slobodne Ribe imaju sreće u sklapanju poznanstava, ali su vrlo lakoverne. 

Letnji stil – morska princeza: Niko ne zaslužuje ovaj naziv više od vas. Teško je ne zapaziti vas uz sve metalik nijanse, šljokice i originalan nakit, bezbrojne sandale i baletanke, lepršave marame i pripijene haljine. Letovanje doživljavate kao hedonističku modnu pistu na kojoj se nećete ustručavati da pokažete kako dobro nosite svoju odeću i obuću. Nakon kupovine kupaćeg kostima obično presečete karticu jer ne možete da se odlučite pa ih kupite barem pet. Da, znamo da su vam svi potrebni... 

Festival hedonizma: Ribe su najveći obožavaoci mora, ljubitelji reka i jezera, prijatelji šume i poštovaoci planina. Ali, na kraju nije važno gde su se našli, bitno im je da su u odličnom društvu i blizu dobro obezbeđenih izvora hrane, pića i muzike. Tada ćete doživeti Ribu koja istinski zna da uživa u životu. I ne zaboravite na romantiku, Riba se nikad ne vraća sa letovanja bez trofeja. 

Tekst: Sunčana Rubić