Baš kad smo pomislili kako se uskoro neće pojaviti bolji Instagram profil od nedavno prezentovanog "Hot Dudes Reading", Instagram nam je pokazao da smo pogrešili. I to prilično!

Jer, šta je bolje od kombinacije Zgodni muškarci + knjige? Zgodni muškarci + kafa! Upravo se tako zove najnoviji Instagram profil koji je hit na ovoj društvenoj mreži: "Men and Coffee"!

Pomenuti profil je posvećen zgodnim ( prezgodnim) momcima koji su uslikani dok ispijaju kafu, poluobučeni, polusvučeni. Neki su uslikani dok lenjo sede ispijajući jutranju kafu, obasjani suncem, određeni broj kao da je upravo završio sa vežbanjem i dok se kapljice znoja cede s njihovog izvajanog tela, kofein im pomaže da se povrate, dok veliki broj pozira u društvu medenih ljubimaca, igrajuči na trostruku loptu! Pa kako tome odoleti?  

Svaku fotografiju prati i hasthag #menandcoffee pa ukoliko imate nekog hot boyfrienda ili druga, slobodno možete da ga uslikate i tagujete. U svakom slučaju, mi ne znamo bolji način da započnemo dan (pogotovo sumornu nedelju) od skrolovanja po ovom profilu. Posebno kada vam dobro jutro poželi neki frajer poput ovog?