Mars u Ribama je u konjukciji sa Neptunom (od 17. januara do 1. februara 2014) donosi nam da duboka vera, ili jako nadahnuće u nešto što radimo, rezultira velikim uspehom. Sada su sve naše aktivnosti i naše strasti pod uticajem Neptuna u Ribama podstaknute verovanjem i to verovanje je osnova da imamo energije i uspemo da ne posustanemo pred ciljem, ili da nešto privedemo do kraja. Ribe se odnose i na podsvesno i Mars u konjukciji sa

Neptunom donosi da možemo da menjamo svoje psihičko stanje, da izađemo iz lavirinta patnji, ili emotivnih poteškoća i oslobodimo se tereta koji je ovih dana bio prisutan kod mnogih osoba, uz neke duhovne metoda koje su vezane za veru u boljitak i oslobođenje od tereta prošlosti.

Da ne bi bilo haotičnosti i gubitka energije i da bi se savladao strah od neuspeha, kojeg je u prethodnim danima bilo i još pomalo se oseća taj uticaj Marsa u Ribama u kvadratu sa Saturnom, potrebno je podstaknuti svoje unutrašnje nadahnuće, uneti optimizam i entuzijazam. Mars u Ribama u konjukciji sa Neptunom podstiče aktivnosti i poslove vezane za pomaganje drugima, kao i kreativne poslove, stvaralačke, umetničke delatnosti, koje ujedinjuju maštu i aktivnost, kao i sve one aktivnosti koje su vezane za dobročinstvo, prema sebi i drugima.

U svakodnevnim poslovima i aktivnostima ova konjukcija Mars i Neptuna u Ribama lako može doneti zbrku, konfuziju. Može podstaknuti kriminalne aktivnosti, poslove koje se rade u pozadini, ili tajno.

Ovaj aspekt može nekima doneti i tajnu veze. Ženama, koje imaju u natalu ovaj aspekt, ili im je ova konjukcija u 5. kući može doneti nekog tajanstvenog muškarca sa kojima se može ući u vezu. Muškarcima može doneti da budu uspešni u poslovima u kojima ima nečeg vezanog za ili nešto skriveno ili, poslovne tajne, posebno osobama sa podznakom u Ovnu može doneti tajne aktivnosti.

Sada aktivno rade sada tajne službe. Odvijaju se neke čudne ili mistične stvari u zatvorima, ali i u manastirima i crkvama. Ima daleko više tajnih stvari, tajnih i čudnih veza. Veće interesovanje će postojati i za okultno.

Energija koja sada dolazi do izražaja je transformisana, promenjena i podstaknuta emotivnim nabojem ili verom u nešto, pa je zato dobro vreme za isceljivanja koja su vezana i za sugestiju i za veru. Deluju više autogeni treninzi, ili lečenje duhovnog tipa, tako što ćemo verovati da možemo biti izlečeni. Ovakva lečenja donose čuda i izuzetno su delotvorna.

Zato sada treba verovati u čudo i to bezuslovno i ono će dovesti do ostvarenja neke težnje. Verujete i radite i nemoguće može tako postati moguće!

Piše: astrolog i bioenergetičar Svetlana Milenković-Filipović, više na Facebook stranici autorke