Ispijanje kafe, slika iz lifta, iz ptičjeg ugla zum na vaše cipele, dok čilirate pored laptopa listajući omiljene modne magazine... Već smo apsolvirali koje fotografije postuje većina nas na popularnoj društvenoj mreži.

To svakako ne znači da sve cure koje imaju profil na Instagramu šeruju samo selfie ili fotografije sa najboljom prijateljicom, sve sa milion hashtagova i skraćenica poput BFF, ali istina je, ima ih dosta.

Kako da dominirate ove zime na Instagramu.

Sa druge strane, kada zavirite na profile muškaraca, morate da se složite da su momci prevashodno duhoviti, njihove šale često postaju viralni sadržaji koje ljudi dele sa svojim prijateljima sve dok čitav internet ne preplavi neki tip sa zaista dobrom idejom.

U želji da demonstriraju kako su devojke sklone klišeima, odnosno da često prate isti šablon „ponašanja“ na Instagramu momci su napravili zanimljiv foto-projekat.

11 najzabavnijih osoba iz sveta mode koje treba da pratite na Instagramu.

Naime, serija fotografija pod nazivom Basic bitch je stvorena da bi pokazala kako se žene najčešće fotografišu i koje to teme okupiraju njihove Instagram profile. Istina je da čak i ukoliko ste žena, ne možete a da ove radove ne smatrate urnebesno zabavnim.

Zanimljiv i prilično zabavan foto-projekat koji će vas nasmejati...