Champagne

Imate orman pun džempera od kašmira, a vaše omiljeno mesto na čitavom svetu je Pariz. Sve vaše instagram fotografije (na kojima su macarons, lepo uređen radni sto, cveće i td) imaju sanjivi pink filter. Volite da mislite o sebi kao pokretačkoj energiji svakog partija, ali obično ste u krevetu već u 10h.

Sauvignon Blanc

Ovo vino u mnogima budi snažan love-hate osećaj, a slično je i u vezi sa vama. Vi ste hladnokrvan plavuša sa dizajnerskom odećom i različitim muškarcem svake večeri. U srednjoj ste bili predsednik debatnog tima, kapetan rukometne ekipe, a sada ste na putu da osnujete sopstvenu firmu.

Pinot Grigio

Poznat je po blagom ukusu i mogućnošću da se kombinuje sa većinom jela, dakle prilično siguran izbor. VI niste devojka koja eksperimentiše sa egzotičnom hranom ili planira skok sa padobranom u bilo kom od budućih života. Više ste urbana devojka, za koju avantura predstavlja čitanje svega što je napisao ovogodišnji Nobelovac, mada imate skrivenu slabost i prema rijaliti emisijama.

Chardonnay

Sofisticirano i kompleksno belo vino, omiljeno je među damama visokog društva koje ručaju na viđenim mestima u gradu, pre nego što produže na sastanak u humanitarnu organizaciju koju podržavaju. Verovatno imate koker španijela kod kuće i možda ste pomalo konzervativno orijentisani kada je politika u pitanju.

Rosé

Imate između 20 i 65 godina, redovno odlazite na Kopaonik u spa centre i poznati ste po tome što preterano koristite reč chic. Nema boljeg mesta za vas tokom leta od udobne ležaljke na privatnoj polaži, iako ćete u dobrom raspoloženju pristati i na partiju odbojke.

Pinot Noir

Vrhunski somelijer Madeline Triffon naziva ovo vino „seks u čaši“ – romantično je i opijajuće, baš kao i vi. Ističete se u svakoj gužvi zbog svoje pameti, stila i šarma.

Merlot

Jedna stvar opisuje merlot, kao i ljude koji ga piju: Basic (pogledajte film Sideways za dodatne dokaze). Vrednujete udobnost više nego stil, a najbolji poklon koji možete da dobijete su nove uggsice. Obožavate sličice sa inspirativnim rečenicama, što je i stvar broj 1 koju pinujete do iznemoglosti.

Cabernet Sauvignon

Globtroterka koja ceni i fine stvari u životu, imate jak karakter i umete da se sprijateljite baš sa svakim. Završili ste faks sa prosekom 10, a onda spakovali backpack i otšli na Tajland. Prijatelji vas zovu „najzabavnija žena na svetu“.

Izvor: elle.com