Lagerfeldova trogodišnja mačka Choupette, ovih dana iščekuje da se njena ilustrovana biografija pojavi u knjižarama, a u međuvremenu uživa u svom uobičajenom raskošnom, kraljevskom životu.

Choupette:The Private Life of a High-Flying Fashion Cat, otkriva nam neke prilično bizarne detalje iz džet set života fashion mačke, sasvim dovoljne da jednu običnu životinju ljudske vrste učine prilično ljubomornom.

Ah, kada biste samo mogli vi da budete Karlova mačka, život bi vam bio tako lep!

# Choupette obožava putovanja i uvek putuje sa stilom. Uvek privatnim avionom i nikad bez svog iPada i custom Vuitton and Goyard kofera.

„Kada idemo na put Choupette ima gotovo isto torbi koliko gdin. Lagerfeld“, kaže Françoise, dvorska dama princeze Choupette.

# „Uvek ruča i večera sa mnom, za stolom, gde je postavljeno njeno lično posuđe. Nikada ne dira moju hranu. I nikada ne bi jela sa poda“, kaže Karl Lagerfeld. Da li smo spomenuli da je posuđe srebrno?

# Ima privatnog medicinskog konsultanta i preglede obavlja u privatnosti i udobnosti svog doma, naravno.

# Njeni obroci se pripremaju, samo za nju, po receptima najboljih pariskih kuvara, i to od svežih i finih sastojaka.

# Ima više 40.000 pratilaca na Twitteru, a retvituju je Vogue i Karlie Kloss, između ostalih.

# Zimu provodi u Monte Karlu, a leto u Provansi. Osim kada nije na nekom drugom kraju sveta, naravno.

# Ima ličnog telohranitelja, koji je štiti od opsednutih fanova.

# Pojavljuje se na stranicama najvećih modnih magazina i fotografiše sa svetskim top modelima. Ali ona ostaje zvezda, naravno.

# Jedna Chanel kolekcija inspirisana je bojom njenih očiju. I one nisu plave. One su safirno plave.

# Osim što ima beauty liniju sa svojim potpisom, njen lik je ovekovečen u vidu aksesoara i igračaka, obeleženih otiskom šape.