Miljenik američke i svetske scene, Justin Timberlake vratio se na muzičku scenu i to s novom pesmom "Filthy".

Nakon dvogodišnje pauze ( poslednji singl Can't Stop the Feeling! izašao 2016) bivši pevač boy band grupe 'N Sync odlučio je očito da pokori muzičku industriju ove godine!

"Filthy" je njegov prvi singl od četiri s kojima najavljuje i svoj novi, četvrti po redu studijski album "Man of the Woods" koji bi svetlo dana trebao da ugleda vrlo skoro, 2. februara.

Da se vratio u velikom stilu svedoči i videospot koji je predstavio za pomenutu pesmu, u kojem, pogađate, ponovo ne nedostaje plesa.

S druge strane, konačno je dostupan i kratki film "Family Feud", koji dolazi u funkciji videospota za istoimenu pesmu.

Prve reakcije su sjajne, a mnogi već komentarišu kako bi Jay Z morao da napravi još filmova.

Ova pesma i spot su posebno zanimljivi iz dva razloga. Za početak, eksplicitno se spominje nevera Jay Z-a, a upravo se njegova supruga nalazi u ulozi sveštenice kojoj se on ispoveda. Isto tako, spot je režirala sjajna Ava DuVernay, a pojavljuje se i niz poznatih glumica, poput Jessice Chastain, Rashide Jones i Thandie Newton, i to u ulogama "Founding Mothers" koje prepravljaju američki Ustav.

"God Save Our Young Blood" nova je pesma koju je američki muzičar BØRNS snimio u saradnji s popularnom Lanom Del Rey.

Njihovi melanholični glasovi sjajno su se međusobno nadopunili tako da pesma već na prvo slušanje ukazuje na to kako će postati hit na svetskim radio stanicama. Reč je inače o pesmi koja će se naći na novom albumu "Blue Madonna" pomenutog muzičara čiji se izlazak očekuje za nekoliko dana, 12. januara.

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/