Samo mesec dana je ostalo do kraja 2016. godine. Nije bila laka godina, to zasigurno, ali je donela i mnogo slatkih zalogaja koji su malo olakšali loše trenutke.

Na polju muzike prisustvovali smo odlasku čak tri legende - Bowiea, Princea i Leonarda Cohena. To je ujedno bila i godina u kojoj su nas gorepomenute legende počastile svojim poslednjim albumima, u kojoj je Beyonce briljilala, Solange iznenadila, Kanye West svakodnevno punio novinske stranice, a nove albume izbacili i Rolling Stonesi i A Tribe Called Quest.

U moru novih izdanja, svoje favorite je odabrao kultni magazin Rolling Stone. Očekivano, čak je i Rolling Stone, obično usmeren na rock scenu, postavio Beyonce na tron.

To ne čudi s obzirom na to što nam je pevačica priredila najveće muzičko iznenađenje godine - album Lemonade koji je pokrio mnoge tipično američke muzičke stilove, upakovan u estetski savršen i produkcijski zahtevan omot sastavljen od propratnih video klipova i kratkih filmova. Na drugom mestu se našao David Bowie sa svojim oproštajnim albumom, a slede ga Chance the Rapper, Frank Ocean, Radiohead...

10. Young Thug — JEFFERY

9. Leonard Cohen — You Want It Darker

8. Kanye West — The Life of Pablo

7. The Rolling Stones — Blue & Lonesome

6. Radiohead — A Moon Shaped Pool

5. Frank Ocean — Blonde

4. Car Seat Headrest — Teens of Denial

3. Chance the Rapper — Coloring Book

2. David Bowie — ★

1. Beyoncé — Lemonade

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/