Juče smo imali prilike da premijerno vidimo najnoviji spot pevačice sa Barbadosa za pesmu "Needed me" koji je režirao Harmony Korine. Ovaj američki reditelj do sada je mahom radio sa rok izvođačima kao što su Black Keys, Sonic Youth i Cat Power.

Video nas podseća na mešavinu spotova “Man Down” i “Bitch Better Have My Money”, sa malim daškom “Kiss It Better” erotike što vizualno prati pesmu koja je puna provokativnih stihova: “Didn’t they tell you that I was a savage / Fu*k your white horse and a carriage“, jasno nam dajući na znanje da ona nije princeza koja će da čeka svog princa na belom konju.

Rihanna je za pesme sa albuma „ANTI“ objavila do sada objavila tri spota. Najavni singl „Work“ dobio je čak dve video verzije, dok je „Kiss it Better“ nagrađen sa jednostavnim, ali više nego provokativnim crno-belim spotom koji je uradio jedan od najboljih modnih fotografa Craig McDean.

U poslednjem Rihanna je odevena mahom u prozirnu haljinu nalik spavaćici koja je malo toga ostavila mašti... Uostalom, pogledajte:  

izvor: Lepota i zdravlje / Elle

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija