Elle Intervju

Nova nada modnog sveta: Marine Serre, žena koja je izazvala senzaciju tokom PFW-a

Prva kolekcija mlade kreatorke Marine Serre izazvala je senzaciju tokom pariskog Fashion Weeka. Za talentovanu dobitnicu prestižne nagrade LVMH 2017. otvaraju se zvezdane staze i novi horizonti, piše Snežana Gerbault.

Top 7

Njeni filmovi, serije, muzika: Šta voli catwalk kraljica Naomi Campbell

Čuveni supermodel i manekenka, poseduje izuzetno zanimljiv ukus kada su u pitanju, filmovi, muzika, ali i poneke njoj esencijalne stvari popout amajlija.

MM: Vintage photo

10 manje poznatih fotografija kultne Marilyn Monroe

Danas da je poživela, legendarna MM bi napunila 92 godine...

Life Story

Ikona koja je oblikovala stil Jackie Kennedy: Ko je bila Jayne Wrightsman, najbolja prijateljica čuvene prve dame Amerike

Obe su bile prefinjene i vrlo diskretne, gajile veliku ljubav prema umetnosti i modi, s tom razlikom što je upravo Jayne bila ta koja je oblikovala taj dobar ukus po kome je Jacqueline bila čuvena.

Elle Intervju

Biljana Tipsarević: Za sve u životu morala sam da podvrnem rukave, pa tako i za modu!

Uspešna modna dizajnerka prepoznatljivog stila, otkrila je Maji Bunčić zašto je važno šta drugi ljudi misle o njenom radu, zbog čega ne veruje u lako ostavrive snove i zašto je za sve u životu morala da podvrne rukave, pa tako i za modu.

Citati

Iris Apfel: 11 fantastičnih saveta neprikosnovene kraljice za stil

"Coco Chanel je rekla da pre nego što izađete iz kuće, obevezno skinete sa sebe jedan detalj. Ja uvek govorim da dodate još jedan aksesaor!"

Intervjui

Helena Christensen o Marilyn Monroe, fotografiji i strahu od smrti

Čuvena manekenka, članica prvobitnih "original" supermodela u kojoj su bile sa njom Naomi, Linda, Cindy, Claudia i Christie, u razgovoru za britanski Guardian otkrila je šta misli o smrti, zašto je fasciniraju slike Marilyn Monroe i koliko je velika njena ljubav prema njenom psu, ljubimcu.

Intervju

Carolina Herrera o belim košuljama, Diane Vreeland o eri osamdesetih

Od kada je stupila na modnu scenu, Carolina Herrera je emitovala neku blagost i šarm oko sebe.

O dizajnerima

Zašto svet i dalje intrigira Martin Margiela?

Posle Balenciage, ceo modni svet slaže su u jednom, MM je najzagonetnije fashion lice ali i čovek koji je inspiracija danas najjačim dizajnerima!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 97 - 108

Magazin