ELLE portret

Novi život imperatorove naslednice: Ko je Olga Romanov, jedna od pripadnica najslavnije ruske dinastije?

Olga Romanov, jedna od pripadnica najslavnije ruske dinastije, koju je majka nameravala da uda za princa Charlesa, uskoro će beogradskoj publici predstaviti svoju biografiju, a Maji Bunčić otkrila je zašto više neće kupovati Louboutin salonke, šta se desilo sa carskim nakitom i kako se zbog tenisa naljutila na majku.

Život poznatih

Veliki intervju Cindy Crawford: Slavni supermodel odgovara na 18 intimnih pitanja

Američki supermodel otkriva najzanimljivije pojedinosti iz svog života, i pruža brojne savete koji se odnose na modu i lepotu!

Životne priče

Margaux Hemingway: Od unuke slavnog pisca do glumice koju su uništili alkohol i droga

Opisivali su je kao ženu koju ne možete ne primetiti, jednu od onih žena koja kad uđe u prostoriju razgovor staje.

O Anni Wintour

Zašto je ona ultimativna vladarka modne scene: Još uvek se nije odrekla krzna, predsednici se smenjuju, a ona je sve moćnija

Pet američkih predsednika odradilo je svoje mandate (neki od njih i dvostruke), a urednica Anna Wintour nije se pomerila sa svog mesta glavne urednice američkog Voguea. Za tih 30 godina nije promenila svoju uvek ispeglanu bob frizuru i velike sunčane naočare, ali je i te kako promenila svet mode.

Elle intervju

Žena sa stavom: Diana Vuksanović o fenomenu rijalitija i kako životu skinuti "pretešku" šminku

Divna Vuksanović, filozofkinja, teoretičarka medija i estetike i profesorka na fakultetu, ali pre svega žena sa stavom, otkrila je Aleksandru Đuričiću kako se stvarnost sa ekrana preselila u ljude, zašto je zabava postala dosadna i kako životu skinuti pretešku šminku s lica

Životne priče

Car mode i majstor kontroverznih izjava: Kako je Karl Lagerfeld postao najuticajniji modni dizajner sveta

Rođen u bogatstvu, Karl je bio veoma vezan za majku u detinjstvu i odmalena se zanimao za modu. Njegov dosadašnji život obeležila je rigorozna dijeta nakon koje je smršao više od 47 kilograma, ali i romansa sa čovekom koga je voleo i čuveni Yves Saint Laurent, njegov "najveći" konkurent... ELLE vam u nastavku donosi burnu životnu priču najkontroverznijeg dizajnera današnjice.

Elle intervju

Rođena zaljubljena: Irina Dečermić o ljubavi, baki koju je pomilovao Tito i eleganciji koja se nasleđuje

Pijanistkinja i kompozitorka Irina Dečermić, čiji je život imao neuporedivo više emocija, dramskih zapleta i preokreta nego bilo koji film, ispričala je Aleksandru Đuričiću kako se umetnički dar, bespoštedna ljubav i elegancija kao karakterna osobina čuvaju i prenose u nasledstvo kao porodični amblem

Intervju

Nicole Kidman o ulasku u pedesete, najtežoj ulozi, roditeljstvu i feminizmu

"Bila sam vrlo uspešna glumica. Onda sam rodila, preselila se u Nešvil, počela da odbijam ponude za snimanja za koje je bilo potrebno da odem na drugu lokaciju i ostavim decu. Izgradila sam predivnu porodicu punu ljubavi. I onda sam odlučila da se vratim na posao. Ali niko mi nije nudio nikakve poštene, duboke uloge" - to je bio trenutak kada je odlučila da ništa ne prepušta slučaju i uzme stvari u svoje ruke.

Life Story

Ona je savršena kraljica: Ko je Rania od Jordana, prelepa, humana, obrazovana žena sa vrhuskim modnim ukusom

Njeno Visočanstvo kraljica Rania od Jordana, nedavno je proslavila 48. rođendan, a važi za od omiljenih kraljevskih lica na svetu. Svojim istančanim stilom, lepotom, humanitarnim radom koji donosi velike i značajne promene iz dana u dan, te balošću i pristupačnošću, osvojila je poklonike daleko izvan granica svog kraljevstva.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

Magazin