ESA 2018

Elle style awards za umetnost: Andrej Žikić

Domar Osnovne škole Vladislav Ribnikar koji je prekrečio prvi Artezov grafit samo nekoliko sati posle crtanja, nije ni slutio da će taj petnaestogodišnji momak postati jedan od najvećih street artista na svetu. Pod rečju veliki podrazumevaju se stil, ugled, ali i gabarit radova.

Life stories

Ralph Lauren: Životna priča polo kralja sa poludecenijskom karijerom u modi

Dizajniranjem prema vlastitom ukusu, a ne smernicama koje bi mu garantovale bolju prodaju, Lauren je na kraju osigurao sebi trajnu prisutnost.

Style Advices

Giorgio Armani:Srž elegancije nije da vas zapaze, već da vas zapamte!

Formula za poslovni šik i prefinjenu eleganciju.

Foto genije talk

Veliki intervju sa Peterom Lindberghom: Kaiser crno-bele fotografije o osamdesetim, viziji lepote i Instagramu

Srušio je sve klišee fotografije svog doba, napravio estetiku modnih slika koju i danas svi kopiraju i svet u kome je ozbiljno, naborano i umorno lice lepo. On je kaiser crno-bele fotografije - Peter Lindbergh

Buntovnici 21. veka

Loš dečko baletske scene: Ko je Sergei Polunin, istetovirani princ plesa i najveći buntovnik 21. veka?

"Plesao sam nadrogiran lekovima protiv bolova, i celo telo me je bolelo. U to vreme sam se i drogirao, uzimao redovno kokain."

Intervjui

Ekskluzivno za Elle: Melinda Gates o snažnim ženama, fondaciji i ispravljanju nejednakosti

Globalni filantrop Melinda Gates ozbiljno radi na jačanju položaja žena širom sveta, a sada se posebno posvetila mladim ženama u Africi. Osvrćući se na najnoviji izveštaj Fondacije Billa i Melinde Gates koji prati zdravlje, obrazovanje i jednakost među polovima, Gates otkriva kako je sve to uticalo na nju i zašto osnaživanje žene počinje u svakom domu.

Life stories

Natalia Vodianova - od siromaštva do najvećeg luksuza: Nesvakidašnja životna priča najpoznatije ruske manekenke sanjivih očiju

Rođena je 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnoj porodici.

Elle intervju

Rajko Grlić: Svi su malo ostarili sem mene

Slavni filmski reditelj Rajko Grlić, autor istorijskih ostvarenja, miliona osmeha i još više otrežnjujućih spoznaja, priznao je Aleksandru Đuričiću da svoju konstantnu stvaralačku vitalnost duguje snovima, mašti i igri, ali i nesposobnosti da kaže „dosta je“ i ostane živ.

Fashion Figures

Modni velikani koji su nas napustili u 2018.

Ljudi koji su značajno obogatili modnu zajednicu i pružili doprinos celokupnoj industriji na sebi svojstven način napustili su nas ove godine...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48