Sve o Madonni

Kraljica provokacije: 9 najkontroverznijih momenata iz Madonnine karijere

Kada ju je Papa kritikovao zbog upotrebe katoličke ikonografije na nastupima, pevačica je na sledećem nastupu razapela sebe na krst! Međutim, iako je bila konstantni provokator Madge je to radila na originalan način, utabajući put svim narednim pop zvezdama koje nisu imale izbora i mogle su samo da je kopiraju...

Elle intervju

Elle intervju Eros Ramazotti: Žene pokreću univerzum

Slavni kantautor Eros Ramazotti priznao je u ekskluzivnom razgovoru za Elle zašto veruje da čak i u digitalnoj, racionalnoj i isprogramiranoj stvarnosti ne može da se živi bez ljubavi

Celebrity story

Sve o zgodnom i neobičnom muškarcu koji vozi pse po ulicama Londona: Rođenom bratu Kate Middleton

Jamesa Middletona šira je svetska javnost upoznala kao mlađeg brata Kate i Pippe Middleton, a pod lupom javnosti našao se 2003. godine kada je obelodanjena ljubavna vezu između njegove najstarije sestre Kate i princa Williama.

Mini intervju

Irina Shayk o svojoj dijeti i beauty tajnama

Ova čuvena lepotica ne veruje u dijete, ali postoji kombinacija koju smatra ključnom za svoj savršen izgled.

Mini intervju

Simone Rocha: Fascinanto mi je da istražujem vezu između majke i ćerke

Ima samo 32 godine, ali već ima jasno izgrađene ideje. Kineskog porekla, rođena je i odrasla u Dablinu, dok danas živi u Londonu zajedno sa svojim mužem, fotografom Eoinom McLoughlinom i njihovom trogodišnjom ćerkom Valentine Ming.

O poznatima

Omiljeni sport, slabosti, početak karijere: 10 stvari koje niste znali o Anni Wintour

Urednica američkog izdanja časopisa Vogue i umetnička direktorka medijske kuće Condé Nast - Anna Wintour ima izrazito čvrst stav prema svemu i njeno mišljenje ceni se u svim modnim krugovima.

O dizajnerima

Fascinantna priča modne ikone: Od princeze do žene koja je postala modna ikona i dobrotvor koji radi svaki dan na osnaživanju žena

Karijeru je počela sa 22, a već je sa 27 pravila 15.000 haljina na nedeljnom nivou. Sve se odvijalo veoma brzo. Na svom putovanju prolazila je kroz razne neobične i zanimljive avanture - kada je zaboravila pasoš pri putovanju u Kanadu pa je pokazala carini svoju sliku na naslovnoj strani časopisa sve do godišnjice čuvene haljine, do dobrotvornog rada i vere u sebe.

Celebrity love

Poslednji muškarac kog je volela Jackie Kennedy Onassis

Maurice Tempelsman je možda bio poslednji poznati muskarac sa kojim je Jackie bila, ali i čovek taj koji je ostao s njom do kraja.

Najstariji modni kreator

Najstariji modni kreator na svetu: Pierre Cardin ima 97 godina, modnu imperiju i tu se ne zaustavlja (VIDEO)

Svoju modnu kuću, Pierre Cardin je otvorio krajem 1949. godine.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 25 - 36