O dizajnerima

Fascinantna priča modne ikone: Od princeze do žene koja je postala modna ikona i dobrotvor koji radi svaki dan na osnaživanju žena

Karijeru je počela sa 22, a već je sa 27 pravila 15.000 haljina na nedeljnom nivou. Sve se odvijalo veoma brzo. Na svom putovanju prolazila je kroz razne neobične i zanimljive avanture - kada je zaboravila pasoš pri putovanju u Kanadu pa je pokazala carini svoju sliku na naslovnoj strani časopisa sve do godišnjice čuvene haljine, do dobrotvornog rada i vere u sebe.

Celebrity love

Poslednji muškarac kog je volela Jackie Kennedy Onassis

Maurice Tempelsman je možda bio poslednji poznati muskarac sa kojim je Jackie bila, ali i čovek taj koji je ostao s njom do kraja.

Najstariji modni kreator

Najstariji modni kreator na svetu: Pierre Cardin ima 97 godina, modnu imperiju i tu se ne zaustavlja (VIDEO)

Svoju modnu kuću, Pierre Cardin je otvorio krajem 1949. godine.

Dizajneri regije

Džentlmen sa pokrićem: Dubrovčanin čije kravate je kupovao Roger Moore, a marame nosila Monica Bellucci

Nastavljamo zajedno sa Danijelom da istražujemo i otkrivamo talentovane (modne) ljude regije. Ovoga puta ELLE je ugostio Dejana Babića.

Intervju

Snežana Bogdanović: Ne može se bol odglumiti, morate svoj lični da otvorite...

Rasplakana publika, nagrada u Berlinu i iznenadno bujanje svesti o ženskoj snazi nisu bili cilj, već samo posledica težnje Snežane Bogdanović da na svoj maestralan glumački način konačno ispriča Veliku žensku priču, koja je istovremeno odjek svih njenih ličnih životnih borbi.

Elle Hommage

Čovek koji je razumeo modu: Kako je Karl Lagerfeld krojio Chanel svet

Redefinišući sve postulate fashion postojanja, Karl Lagerfeld bio je Fibonacci cikličnosti trendova, Descartes dizajnerskog korišćenja praznog prostora i Oppenheimer beskrajne gravitacije lepote koja u sebe uvlači ceo svemir.

Intervju

Margot Robbie: Kada sam čitala scenarije, često su mi muške uloge bile interesantnije od ženskih, i to sam odlučila da promenim!

Ona je nova senzacija Hollywooda! Margot Robbie, talentovana glumica, producentkinja u usponu, lice Chanela i Elizabeta I u trenutno popularnom filmu. Ovo je portret njenog visočanstva

Intervju

Vincenzo Grillo ekskluzivno za ELLE o street style fotografiji, inspiraciji za kadar i odnosu sa influenserima

Vincenzo Grillo jedno je od najznačajnijih imena kada je reč o modnom street styleu.

Moćne žene kroz istoriju

Marie Curie na vrhu liste: 14 najuticajnijih žena u istoriji

Svaka od njih je ostavila dubok trag na ovom svetu.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 13 - 24

Magazin