Žene koje menjaju svet

Žena o kojoj svi pričaju: Ko je mlada Finska premijerka koja želi da skrati radno vreme?

Sana Marin ima 34 godine, a poznata je po tome što je najmlađa premijerka na svetu, a od nedavno i po tome što je radno vreme skratila na 4 radna dana nedeljno i 6 sati dnevno!

Carmen Dell'Orefice

Ovako je u mladosti izgledala jedina 80+ manekenka koja i danas radi

Carmen Dell'Orefice ima 88 godina i i dalje je jedan od najpopularnijih modela na svetu.

Intervju

Veliki intervju sa čuvenom influenserkom Erin Off Duty: Da li je za uspeh na Instagramu zaista potreban samo dobar stil?

Ostati dosledan sebi i nekim pomalo zapostavljenim vrednostima sa konstantnom željom da se pomeraju lične granice, živeti svoj san u punoj brzini i uživati u svakom trenutku i kreirati život shodno sopstvenim standardima kroz prizmu mode nikada nije izgledalo bolje.

Celebrity life

Julianne Moore: Ne verujem u Boga, verujem u dobru psihoterapiju

Čuvena američka glumica osvojila je do sada skoro sve nagrade koje mogu da se osvoje. Iz uloge u ulogu prelazi bez muke, a do sada nas ni jednom nije izneverila svojim modnim izborom na crvenom tepihu.

Joaquin Phoenix facts

7 iznenađujućih činjenica koje niste znali o Joaquin Phoenixu

Pomalo čudan, drugačiji, introvertan, zbunjujuć - neki su najučestalijih epiteta kojima se opisuje ličnost glumca o kome svi bruje prethodnih par meseci.

Čuvene lepotice

10 najlepših: Po svim estetskim parametrima one su žene sa savršenim crtama lica

Kada se nauka i estetika spoje nastaje sledeća lista:

Intervju

Veliki intervju sa Sylviom Haghjoo jednom od najuspešnijih i najprefinjenijih influenserki

Sylvia Haghjoo godinama je vodeće lice svetske modne scene i zaštitno lice prestižnih modnih kuća kao što su Chanel, Hermes, Chloe, Net-a-Porter i mnogih drugih. Njena nesvakidašnja pojava i estetski izraz, rame uz rame sa ništa manje poznatom sestrom Julijom, krase strane najprestižnijih svetskih modnih magazina poput gotovo svih izdanja Vogue, Elle, Porter, Harper’s Bazaar.

Elle Intervju

Bojana Vunturišević u razgovoru sa ELLE: Samo promašaji vode do uspeha

Bojana Vunturišević nije ljubitelj ograničenja, a dokaz za to su njene zanosne pesme koje teraju na pokret. Svojom živahnom energijom i iskrenim rečima uspela je da kreira karijeru u kojoj su originalnost i autentičnost na prvom mestu

Umetnost

Genesis Belanger za ELLE: Žena koja je ostavila svet advertajzinga i okrenula se umetnosti

Svojim prelepim ali i uznemiravajućim skulpturama njujorška umetnica Genesis Belanger uspeva da otvara vrata ka nesvesnom.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 13 - 24