Životne priče

Sharon Tate: Od najlepše žene svoje generacije do tragično nastradale supruge filmskog režisera

"Ovo je godina u kojoj će se dogoditi Sharon Tate " reči su kojima je magazine Playboy opisao prelepu plavušu nekoliko meseci pre nego što ju je u devetom mesecu trudnoće brutalno ubilo, tačnije nožem izbolo četvora članova sekte zloglasnog Charlesa Mensona.

Lady's lunch

Ladies Lunch: Šta se dešava sa ženom nakon što se pogleda u ogledalo i prizna sebi: Ja imam rak?

Šta se dešava sa ženom nakon što se pogleda u ogledalo i prizna sebi: Ja imam rak - da li postaje stigmata ili mesija? Ovo su u razgovoru sa Marijom Ratković pokušale da razjasne pobednice u toj borbi: Suzana Petričević, Gordana Juričan i Dragana Bačanek.

Kultura

Prva dama ruske umetničke scene otkrila tajne svog stila

"Moj život je prilično ozbiljan. Trudim se da se smejem kada se setim detinjstva, jer da nemamo humor, ne znam kako bismo preživeli."

Intervju

Monica Belluci: Muškarci moraju da nauče gde im je mesto, a mi žene da razlikujemo udvaranje od napada!

Poznata glumica primila je nedavno u Rimu važno priznanje za dosadašnja filmska dostignuća, objasnila zašto joj baš ono mnogo znači, ali se dotakla i priče "Harvey Weinstein" koja trese filmsku industriju već mesecima.

Fashion intervju

Ty Hunter: 10 modnih pravila stiliste ikone R&B muzike Beyonce

Ty Hunter, stilista ikone R&B muzike Beyonce Knowles, otkrio je Ani Ostojić kako je u svet mode ušao pravo sa koncerta Diane Ross na koji ga je odveo otac, a vrata u svet slavnih otvorila su mu se kad je majka njegove buduće najpopularnije klijentkinje postala stalna mušterija prodavnice u kojoj je uređivao izlog.

Život

Judi Dench: Imam iracionalan strah od dosade

Dame Judith Olivia "Judi" Dench, jedna je od najpoštovanijih i najboljih engleskih i svetskih glumica na svetu, a ovih dana gledamo je u novoj ekranizaciji filma "Murder in Orient Express".

Gospodin i truba

Dejan Petrović: Mir je stravično devalvirao, nisu retki oni koji se ljute ako im se u nedelju ne javim na telefon!

Dejan Petrović, doktor dobrog provoda, bez koga ne može da se zamisli nijedan pošteni tulum, ispričao je Igoru Karanovu zašto se danas žene u kafani bolje zabavljaju, kako je promenio dress code u Guči, kada je odbio da bude džuboks, zbog čega je u njegovom esnafu važno dostojanstvo i s kim je postao ljubavni trendeseter.

Stilista slavnih

Elizabeth Sulcer: Stilistkinja koja stoji iza vaših omiljenih celebrity izdanja i najsenzacionalnijeg red carpet momenta iz prošle godine

Ona je stilista godine, osoba zbog koje su stilisti postali mnogo vidljiviji u vrlom modnom svetu i žena koja je zaslužna za jedno od najsenzacionalnijih red carpet izdanja u istoriji.

Life story

Žena jedinstvene lepote i talenta: Kako je Greta Garbo od siromašne devojčice postala najtraženija holivudska glumica

Odrasla je u neverovatnom siromaštvu, počela da radi sa samo 14 godina, ali je na kraju uspela da ostvari ono o čemu nije čak ni sanjala.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 193 - 204

Magazin