Mini intervju

Rachel Weisz o braku sa Daniel Craigom i aferi Weinstein

Poznata britanska glumica u kratkom intervjuu otkrila zašto je mislila da se neće udati sve do 2011. i momenta kada je upoznala kolegu Daniela Craiga, kao i šta misli o aktuelnoj temi zlostavljanja u industriji šou-biznisa.

Stylish muškarci

Steve McQueen: Najveći šmeker Holivuda koji je imao fantastičan stil!

Slavni glumac ženio se tri puta, ali je po sopstvenom priznanju imao samo jednu ljubav. Bio je strastveni fan auto trka, pušenja a odlikovao ga je sjajan stil koji je i danas lekcija mnogim muškarcima za killer macho look.

Intervjui

Jane Birkin o stilu, razlici između Francuskinja i Engleskinja i neizdržu da nastupa i u 71. godini!

Francuska ikona stila, jedna od najomiljenijih dama francuskog novog talasa čija ljubav sa Sergeom Gainsbourghom je ovekovečena i u kultnom pesmi "Je t'aime… moi non plus" i u 71. godini inspiriše i ne predaje se. Naime, Jane uskoro kreće na muzičku turneju! Da, da, dobro ste pročitali!

Intervjui

Veliki intervju sa Kate Moss: Uzbeđenje me nije napustilo, i dalje se radujem kao dete kada dobijem ponudu za snimanje kampanje ili editorijala

Britanski Guardian ugostio je jednu od najuspešnijih manekenki današnjice Kate Moss.

Život

12 činjenica koje niste znali o Donatelli Versace

Sve o ženi koja je nastavila viziju svog brata, legendarnog italijanskog dizajnera Giannia Verasacea.

Kratka biografija

Edith Piaf: Neverovatno tragična životna priča čuvene francuske dive

Ako ste u par navrata pomislili da je život prema vama nepravedan, više je nego dovoljno da pročitate ovu kratku životnu priču i shvatite da stvari uvek mogu ispasti i mnogo gore, a biti iznad takvih situacija oličenje je onih koji poput Edith iz dubine dumogu da zapevaju ""Non je ne regrette rien" (Ne, ne žalim ni za čim).

Bajka o laganju

Rumena Bužarovska o lakoj i teškoj literaturi, ljubavi, braku i seksi telu za sva vremena

Sa autorkom bestselera Moj muž, makedonskom književnicom Rumenom Bužarovskom, o lakoj i teškoj literaturi, ljubavi, braku i seksi telu za sva vremena, razgovarala je Marija Ratković.

ELLE Intervju

Veliki intervju sa Armanijem: Da biste uspeli, neophodno je razmišljati izvan okvira

U intimnom razgovoru za Elle, veliki majstor italijanske mode, Giorgio Armani, otkrio je Adriani di Lello kada je naškrabao orla za Emporio, kako se snalazi u digitalnom dobu, zbog čega je hronično neraspoložen, koliko mu smeta uspeh i zašto glupi ljudi ne mogu biti elegantni.

Chez YSL

Sve što nije rečeno o Yves Saint Laurentu do sada

Coco Chanel koju godinu pred smrt javno prozvala Yvesa svojim naslednikom tvrdeći da se u svom stvaralačkom zenitu žene oslobodila sputanosti i dala im slobodu, ali da će mladi YSL nastaviti ono što je ona započela dajući ženama moć!

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 169 - 180

Magazin