Odlazak velikana

Hubert de Givenchy, čovek koji je lansirao prve ikone stila: Kako je sin markiza uneo savršenu eleganciju u modni svet

Vizionar, romantik i jedan od najvećih kreatora modnog sveta preminuo je u 91. godini, saopšteno je iz njegove matične kuće.

Kako je nastao brend DKNY

Životna priča Donne Karan: Kreatorka koja je osmislila "sedam jednostavnih stvari” koje bi svaka žena trebalo da poseduje

Donna Karan nije izmislila novi kroj, nije uvela novu boju… nema ničeg revolucionarnog u njenim kreacijama. Međutim, ima u drugačijem shvatanju mode kao pojma i u spajanju praktičnosti i elegancije u celinu. Uostalom, njen stil nazvan je eklektičkim.

Dizajneri iz regije

Boris Ćalić o stilu, stažiranju kod Roksande Ilinčić i ključnim komadima svake moderne žene

U želji da saznamo kako žive i rade mladi dizajneri iz komšiluka, pričali smo s mladim i talentovanim Borisom Ćalićem, jednim od najperspektivnijih crnogorskih kreatora mlađe generacije.

Moćne izjave

12 citata slavnih lepotica za podizanje samopouzdanja

...koje će nas naučiti da prihvatimo i volimo svoj izgled!

Intervju

Zoran Predin o Arsenu, Lennonu i ciganskoj muzici

Poeta, panker, šansonjer, šetač kroz žanrove i emocije Zoran Predin, ispričao je Aleksandru Đuričiću zašto mu je Arsen Dedić ostavio u amanet svog sina, zbog čega je Lennonova pesma postala scenario njegovih snova i kako ga je ciganska muzika naučila šta su ljubav i sloboda.

Život slavnih dizajnera

Tom Ford, kralj provokacije: Od lošeg momka Studija 54 do dizajnera koji kreira najseksi modu na svetu!

Od kad je pre gotovo 30 godina stupio na modnu scenu, "najstejt od svih gejeva u modnom svetu" izrastao je u ikonu pop kulture i prevazišao okvire običnog modnog dizajnera - Tom Ford je i reditelj, "beauty" mogul i nesuđeni arhitekta!

Donatella Versace o...

Sedam najvažnijih životnih lekcija Donatelle Versace: Porodica je najbitnija!

Daleko pre nego što je u orbitu društvenih mreža lansiran izraz "girl boss" kao ultimativni haštag, Donatella je već uveliko bila neustrašiva žena za primer.

O slavnim damama

Životna priča Audrey Hepbern: Od krhke devojke do najgracioznije i najlepše glumice 20. veka

Srce ikone 20. veka prestalo je da kuca 20. januara 1993. godine, a to je bio i datum kada je ona zauvek otišla u legendu.

Career Tips

Žena koja je otkrila Kate Moss i pokrenula unosan posao: Saveti Sarah Doukas za uspešnu karijeru u modeling svetu

Agencija Storm models iznedrila je neka od najznačajnijh imena u svetu modelinga, poput Kate Moss, Care Delevingne i Jourdan Dunn, a čitavu priču pokrenula je žena koja je verovala svom instiktu, smatrajući da ukoliko želite da pokrenete sopstveni biznis treba da slušate samo sebe!

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 157 - 168

Magazin