Elle Intervju

Branka Katić: Ako sam došla u Englesku samo da igram ruske prostitutke - moj život je tužna priča!

Slavna glumica, šampionka nonšalancije i virtuoz radovanja sopstvenom životu, Branka Katić, priznala je Aleksandru Đuričiću zašto se doteruje samo kad izlazi sa Francuskinjama i zbog čega je još pred snimanje ushićena kao seoska luda

Beauty Insajder

Specijalno za Elle: Severina otkriva svoju svakodnevnu beauty rutinu

Jedna od najlepših žena na ovim prosorima otkrila nam je u prethodnom broju kako se neguje i koji je to "trik" zaslužan za blistav izgled njene zavidne kože.

Givenchy

Hubert de Givenchy: Najdecentniji, najdiskretniji i najmuževniji kreator visoke mode svih vremena

Uglađeni dvometraš, plemićkog porekla napustio je ovaj svet u subotu 10. marta onako kako je i živeo, tiho i dostojanstveno, okružen njemu najbližima. Žena njegovog života - a to se u kreatorovom slučaju s pravom može reći za tako blisku prijateljicu s kojom ga je vezivalo četrdeset godina iskrenog prijateljstva započetog saradnjom koja je oboje iznenadila - glumica i humanitarka Audrey Hepburn, muza Huberta de Givenchyja i dugogodišnja ambasadorka dobre volje za Unicef ionako ga već 25 godina čeka s druge strane sna.

Fenomen supermodela

Jesu li supermodeli 90-ih zaista nezamenjivi?

Da li vodeće manekenke novog doba zaslužuju visoko cenjeni prefiks super, pita se Maja Bunčić.

Kako biti srećan na poslu

Pet uspešnih ljudi otkrilo kako da budete srećni na svom poslu

Dolazili ste na posao u sedam ujutro, poslednji odlazili, nudili se drugima da završite njihov posao i još uvek niste napredovali? Vreme je za novi pristup - onaj gde je zadovoljstvo vaš šef. Radite pametnije, a ne više. Spavajte, vežbajte i više se družite. I pre nego što shvatite, radovaćete se ponedeljku ujutro. Ovih pet žena je u tome uspelo.

Celebrity story

Glumica raskošnog talenta i opipljive harizme: Životna priča Nicole Kidman

Jedna od najvećih holivudskih diva uvek je otvoreno govorila o svom emotivnom životu, smatrajući da nema potrebe da se takve teme kriju. Iako je kao i svi mi pretrpela različite uspone i padove na ovom polju, uvek je sa strašću bila posvećena svom pozivu, što joj je vrlo brzo donelo zavidnu titulu jedne od najboljih glumica našeg doba.

Intervjui

Sean Penn o oproštaju od filma, svojoj debitantskoj knjizi i inicijativi #MeToo

Sean Penn je pre nekoliko nedelja debitovao kao pisac romanom "Bob Honey Who Just Do Stuff ".

Mini intervju

Victoria Beckham: Nikada nisam bila najbolja, ni najpametnija, ali uspela sam!

Kada se pre desetak godina danas poznata i priznata dizajnerka upustila u veliku transformaciju svog imidža i karijere, te započela stvaranje modnog brenda, retki su je ozbiljno shvatali.

Favorite 10

Ida Prester: 10 omiljenih stvari hrvatske pevačice

Jedna od najsimpatičnijih dama regionalne muzičke scene otkrila je za ELLE deset svojih omiljenih stvari u ovom trenutku...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120

Magazin