Jane Fonda, Donatella Versace, Isabel Marant: Šta bi želele da su znale sa 20 godina?

Mni anketa u kojoj je učestvovalo nekolicina poznatih žena iz različitih delatnosti, ali i različitiih godina, te životne pozadine, otkriva nam intiman uvid u živote ovih poznatih žena, ali nas i uči nekim važnim lekcijama, koje su neki od nas već savladali, a neki bi tek trebalo to da učine.

Životna priča Valentina - kralja damskog glamura: "Ne sviđa mi se kada nema harmonije između haljine i onog ko je nosi, onda odeća postaje beživotna"

Njegovo ime poznato je u čitavom svetu ne samo zbog mode nego i zbog sinonima za eleganciju i glamur, načina života i težnje za uzvišenom stranom lepote, kojoj je ovaj genijalni dizajner posvetio svaki trenutak svog života.

Jelena Ivanović oktriva sve o putu koji je prešla ne bi li od supermodela došla do superžene!

Kažu da je poslednji krug istinskih SUPERMODELA iščezao početkom dvehiljaditih. Među njima se našla i naša Jelena Ivanović koja je sa samo 24 godine odlučila da siđe sa piste. Put od supermodela do superžene nije bio lak ni jednostavan, a za Elle otkriva kako izgleda kada si ogoljen i izvan sjaja REFLEKTORA.

Ekskluzivni intervju: Alessandro dell’Acqua o budućnosti mode, svojim počecima, čuvenom brendu N°21 i inspiraciji

U ekskluzivnom intervjuu sa Petrom Spasojevićem specijalno za ELLE Srbija, Alessandro dell’Acqua govori o svojim počecima i prvih 10 godina brenda N°21, onome što ga inspiriše, ali i o promenama i budućnosti industrije kakvu smo do sada poznavali

Kate Moss o stilskim ikonama i ultimativnom modnom pravilu

Postoje modeli, postoje top modeli i postoji Kate Moss.U jednom od retkih intervjuu kultna je manekenka otkrila ko su najglamuroznije žene koje poznaje, šta je njeno zlatno modno pravilo, te kako se modna industrija promenila u posljednjih par decenija...

Intervju sa Parižankom koja je predvodnica uličnog stila Chloé Harrouche: "Moda je način da se izrazim, a da ništa ne kažem"

Parižanka koju svi znamo, modna savetnica i digitalni influeser - Chloé Harrouche ima mnogo više da ponudi na svom tanjiru nego bilo koja planetarno poznata street style zvezda. Ona je majka sa punim radnim vremenom i žena prepoznatljive lepote koja stoji iza "Lou Lou De Saison" brenda. Redovno prisutna predvodnica talasa uličnog stila i bonafide It-devojka i na Instagramu i na Pinterestu? Harrouche i te kako živi svoj život brzo, britko i bez mnogo uvijanja.

Monica Bellucci otkriva na koji način se neguje, svoje fenomenalne stavove o starenju i fizičkom izgledu

"Lepota traje samo par momenata ako nemate čime da je potkrepite"

Ekskluzivni Intervju sa Gherardo Fellonijem dizajnerom luksuznih Roger Viver cipela

Roger Vivier sinonim je za luksuz kada je reč o cipelama, te samog dizajnera koji je 1930. osnovao atelje nisu slučajno nazivali Fragonardom obućarstva. Istančano oko za detalje, kvalitet i vanvremeni dizajn sa savremenim elementima čine ovaj brend prepoznatljivim. Od 2018. godine umetničku direkciju preuzima Gherardo Felloni koji svojom jedinstvenom kreativnošću ponovo postavlja ovaj brend na globalnu modnu scenu.

Intervju sa Julie Ragoila najinovativnijom modnom stilskinjom: Oblačim ljude, a ponekad obučem i sebe

Samu sebe opisuje kao običnu klinku iz Bruklina, diplomirani filozof i fotograf, Julie Ragolia, započela je svoju karijeru u modi stilizujući snimke za svoju cimerku na Brooklyn College. Njena strast prema muzici i hip-hopu zvuku i danas se može videti kroz njen rad, a upravo ta strast ju je i dovela svojevremeno na MTV, gdje je bila angažovana kao stilista. I tako se rodila legenda.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin