Ekskluzivni Intervju sa Gherardo Fellonijem dizajnerom luksuznih Roger Viver cipela

Roger Vivier sinonim je za luksuz kada je reč o cipelama, te samog dizajnera koji je 1930. osnovao atelje nisu slučajno nazivali Fragonardom obućarstva. Istančano oko za detalje, kvalitet i vanvremeni dizajn sa savremenim elementima čine ovaj brend prepoznatljivim. Od 2018. godine umetničku direkciju preuzima Gherardo Felloni koji svojom jedinstvenom kreativnošću ponovo postavlja ovaj brend na globalnu modnu scenu.

Intervju sa Julie Ragoila najinovativnijom modnom stilskinjom: Oblačim ljude, a ponekad obučem i sebe

Samu sebe opisuje kao običnu klinku iz Bruklina, diplomirani filozof i fotograf, Julie Ragolia, započela je svoju karijeru u modi stilizujući snimke za svoju cimerku na Brooklyn College. Njena strast prema muzici i hip-hopu zvuku i danas se može videti kroz njen rad, a upravo ta strast ju je i dovela svojevremeno na MTV, gdje je bila angažovana kao stilista. I tako se rodila legenda.

Ekskluzivno za Elle Serbia: Sandra Sandor vlasnica brenda Nanushka je eko kraljica u usponu!

Održivost i ekologija su jedan od najvećih trendova u modi danas. Modna industrija druga je po redu koja najviše zagađuje životnu sredinu. Iz tog razloga, mnogim dizajnerima održivost je postala najvažniji deo strategije i o ovoj temi ne prestaje da se govori.

Famous Models

Cindy Crawford slavi 54 rođendan: Najpoznatije fotografije i mudrosti o starenju (GALERIJA)

Čuvena manekenka karijeru je započela 1984. godine u gradiću Dekalb u Ilionoisu, gde je i rođena. Tada je imala nepunih 18, da bi njena lepota bila instant preoznata i za svega par godina, Cindy je postala jedan od najučevenijih modela na svetu. Do sada je osvanula na više od 400 naslovnica, povukla se iz sveta modelinga, ali njena pojava, kao i njen život i dalje su meta interesovanja javnosti.

Intervju

Moda i uspeh: Dizajnerka Marta Miljanić o probijanju na svetsko tržište

Koliko je zapravo važno biti prisutan i odvažan u pristupu radu, obrazložila nam je mlada srpska dizajnerka koja od 2010. kada je diplomirala kostim na Akademiji Lepih Umetnosti, neumorno radi na novim modelima, izlaže i predstavlja svoj rad, ne odustajući od ideje da uspe u pozivu koji je izabrala, a koji oduvek - a pogotovo danas u Srbiji, predstavlja veliki izazov.

Model intervju

Ekskluzivno za srpski Elle: Top model Sofia Resing iskreno o probijanju na modeling sceni

Brazilski top model Sofia Resing, prelepa 29-godišnja brineta koja se pojavila na stranicama magazina Sports Illustrated i GQ, ali isto tako i bila zvezda modnog editorijala u našem premium izdanju, otkrila nam je kakvo je trenutno stanje na modeling sceni - zašto je tako teško probiti se, ali i ponešto o čuvenom Victoria's Secret šou, za koji je 2018. i sama konkurisala.

Carmen Dell'Orefice

Ovako je u mladosti izgledala jedina 80+ manekenka koja i danas radi

Carmen Dell'Orefice ima 88 godina i i dalje je jedan od najpopularnijih modela na svetu.

Intervju

Veliki intervju sa osnivačicom brenda Tibi - Amy Smilovic: "Najviše mrzim osrednjost"

Tibi je jedan od retkih brendova koji smesta evocira na sliku određene žene, tj. na način na koji ona provodi dane, kako vidi sebe i kako gleda na svet.

Žene koje menjaju svet

Žena o kojoj svi pričaju: Ko je mlada Finska premijerka koja želi da skrati radno vreme?

Sana Marin ima 34 godine, a poznata je po tome što je najmlađa premijerka na svetu, a od nedavno i po tome što je radno vreme skratila na 4 radna dana nedeljno i 6 sati dnevno!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12