Intervju

Eksluzivno pismo Angeline Jolie za ELLE: Svetu je potrebno više veštica!

Od kada znamo za Angie, znamo je kao opaku curu sa stavom. I dalje je opaka, a njeni stavovi načinili su od nje ženu koja inspiriše.

Intervju

Najveći intervju sa naslednicom velikog Alexander McQueena do sada: Sarah Burton otvoreno

Niko nije mislio da će iko ikada uspeti da zameni neponovljivog Lee McQueena, i naposletku i nije, Sarah je uspela dosledno da sledi njegovu viziju, onako kako to niko drugi ne bi uspeo, tako da nas nakon prikazivanja svake kolekcije ostavi sa dlanovima bolnim od neiisrpnog tapšanja. Sarah Burton nam sada otkriva kako ovo postiže, zašto su njeni modeli i dalje modna remak dela pred kojima se klanjamo sa strahopoštovanjem.

Čuveni parovi

Na današnji dan: 19 godina od venčanja Jennifer Aniston i Brada Pitta (FOTO)

Skoro dve decenije prošlo je od kada je svetom odjeknula vest da se oženio jedan od najpoželjnijih holivudski srcelomaca i to sa simpatičnom Rachel iz humoristične serije Friends.

Sve o Madonni

Kraljica provokacije: 9 najkontroverznijih momenata iz Madonnine karijere

Kada ju je Papa kritikovao zbog upotrebe katoličke ikonografije na nastupima, pevačica je na sledećem nastupu razapela sebe na krst! Međutim, iako je bila konstantni provokator Madge je to radila na originalan način, utabajući put svim narednim pop zvezdama koje su mogle samo da je kopiraju...

Elle intervju

Elle intervju Eros Ramazotti: Žene pokreću univerzum

Slavni kantautor Eros Ramazotti priznao je u ekskluzivnom razgovoru za Elle zašto veruje da čak i u digitalnoj, racionalnoj i isprogramiranoj stvarnosti ne može da se živi bez ljubavi

Celebrity story

Sve o zgodnom i neobičnom muškarcu koji vozi pse po ulicama Londona: Rođenom bratu Kate Middleton

Jamesa Middletona šira je svetska javnost upoznala kao mlađeg brata Kate i Pippe Middleton, a pod lupom javnosti našao se 2003. godine kada je obelodanjena ljubavna vezu između njegove najstarije sestre Kate i princa Williama.

Mini intervju

Irina Shayk o svojoj dijeti i beauty tajnama

Ova čuvena lepotica ne veruje u dijete, ali postoji kombinacija koju smatra ključnom za svoj savršen izgled.

Mini intervju

Simone Rocha: Fascinanto mi je da istražujem vezu između majke i ćerke

Ima samo 32 godine, ali već ima jasno izgrađene ideje. Kineskog porekla, rođena je i odrasla u Dablinu, dok danas živi u Londonu zajedno sa svojim mužem, fotografom Eoinom McLoughlinom i njihovom trogodišnjom ćerkom Valentine Ming.

O poznatima

Omiljeni sport, slabosti, početak karijere: 10 stvari koje niste znali o Anni Wintour

Urednica američkog izdanja časopisa Vogue i umetnička direktorka medijske kuće Condé Nast - Anna Wintour ima izrazito čvrst stav prema svemu i njeno mišljenje ceni se u svim modnim krugovima.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12