Čuvene lepotice

10 najlepših: Po svim estetskim parametrima one su žene sa savršenim crtama lica

Kada se nauka i estetika spoje nastaje sledeća lista:

Intervju

Veliki intervju sa Sylviom Haghjoo jednom od najuspešnijih i najprefinjenijih influenserki

Sylvia Haghjoo godinama je vodeće lice svetske modne scene i zaštitno lice prestižnih modnih kuća kao što su Chanel, Hermes, Chloe, Net-a-Porter i mnogih drugih. Njena nesvakidašnja pojava i estetski izraz, rame uz rame sa ništa manje poznatom sestrom Julijom, krase strane najprestižnijih svetskih modnih magazina poput gotovo svih izdanja Vogue, Elle, Porter, Harper’s Bazaar.

Elle Intervju

Bojana Vunturišević u razgovoru sa ELLE: Samo promašaji vode do uspeha

Bojana Vunturišević nije ljubitelj ograničenja, a dokaz za to su njene zanosne pesme koje teraju na pokret. Svojom živahnom energijom i iskrenim rečima uspela je da kreira karijeru u kojoj su originalnost i autentičnost na prvom mestu

Umetnost

Genesis Belanger za ELLE: Žena koja je ostavila svet advertajzinga i okrenula se umetnosti

Svojim prelepim ali i uznemiravajućim skulpturama njujorška umetnica Genesis Belanger uspeva da otvara vrata ka nesvesnom.

Intervju

Jedan od poslednjih intervja koje je dao Peter Lindbergh: Kaiser crno-bele fotografije o osamdesetim, viziji lepote i Instagramu

U 74 godini života svet je napustio onaj koji je srušio jsve klišee fotografije svog doba, napravio estetiku modnih slika koju i danas svi kopiraju i svet u kome je ozbiljno, naborano i umorno lice lepo. On je bio kaiser crno-bele fotografije - Peter Lindbergh.

Intervju

Eksluzivno pismo Angeline Jolie za ELLE: Svetu je potrebno više veštica!

Od kada znamo za Angie, znamo je kao opaku curu sa stavom. I dalje je opaka, a njeni stavovi načinili su od nje ženu koja inspiriše.

Intervju

Najveći intervju sa naslednicom velikog Alexander McQueena do sada: Sarah Burton otvoreno

Niko nije mislio da će iko ikada uspeti da zameni neponovljivog Lee McQueena, i naposletku i nije, Sarah je uspela dosledno da sledi njegovu viziju, onako kako to niko drugi ne bi uspeo, tako da nas nakon prikazivanja svake kolekcije ostavi sa dlanovima bolnim od neiisrpnog tapšanja. Sarah Burton nam sada otkriva kako ovo postiže, zašto su njeni modeli i dalje modna remak dela pred kojima se klanjamo sa strahopoštovanjem.

Čuveni parovi

Na današnji dan: 19 godina od venčanja Jennifer Aniston i Brada Pitta (FOTO)

Skoro dve decenije prošlo je od kada je svetom odjeknula vest da se oženio jedan od najpoželjnijih holivudski srcelomaca i to sa simpatičnom Rachel iz humoristične serije Friends.

Sve o Madonni

Kraljica provokacije: 9 najkontroverznijih momenata iz Madonnine karijere

Kada ju je Papa kritikovao zbog upotrebe katoličke ikonografije na nastupima, pevačica je na sledećem nastupu razapela sebe na krst! Međutim, iako je bila konstantni provokator Madge je to radila na originalan način, utabajući put svim narednim pop zvezdama koje su mogle samo da je kopiraju...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12